Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Erotické zvádzanie sexi Slovenky: Dráždivé pózy a odhalený rozkrok!

Barbora Bakošová Zobraziť galériu (11)
Barbora Bakošová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Super zvodná! Prvá vicemiss Slovensko 2015 Barbora Bakošová (20) patrí k tým modelkám, ktoré ukazujú svoje prednosti nielen na predvádzacích mólach. To potvrdila aj nedávno, keď pri fotení projektu s názvom #nicniejenemozne pózovala v rafinovaných sexi šatách. Modelka pri tom strúhala také pózy, že nebol chlap, ktorý by sa za ňou neobzrel.

Hanblivosť sa v dnešnej dobe nenosí a svoje o tom vie aj slovenská modelka Barbora Bakošová, ktorá rozhodne nepatrí k ostýchavým dievčatkám. Pekelne dráždivé pózy a vyzývavé oblečenie pre ňu ako profesionálnu manekýnku totiž nie sú žiadne tabu.


Hriešne zvodná Slovenka v uliciach Bratislavy: Fúha, takto dráždila na verejnosti!


A dokázala to aj uplynulý piatok, keď si na bratislavskej Mágio Pláži v rámci projektu #nicniejenemozne zapózovala síce v dlhých, no o to viac odvážnejších šatách. Mužskú hladinu testosterónu zvýšila najmä extrémne dlhým rozparkom, ktorý v istých momentoch odhalil aj to, čo brunetka zrejme nechcela. 

Pikantné odhalenie tak nepochybne zamestnalo viaceré zvedavé pohľady, no zdá sa, že samotná modelka si z toho príliš ťažkú hlavu nerobila. Práve naopak. Fotenie s luxusným autom, s ktorým sa už čoskoro vyberie za tými najzaujímavejšími kútmi Slovenska, si naplno užívala a pôsobila ako hotová neskrotná divoška.


V rámci tour pod názvom #nicniejenemozne bude Barbora Bakošová chodiť po Slovensku a zažívať najlepšie atrakcie na najkrajších miestach. Všetko bude zaznamenávané na videá, ktoré sa počas augusta postupne objavia na Youtube. Ich cieľom je ukázať, že aj leto na Slovensku môže byť cool.

Nič nie je nemožné

Viac o téme: Barbora Bakošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu