Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Novinky v jojkárskom Inkognite: Studenkovú nahradil známy zabávač a... To nie je všetko!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (4)
Zdena Studenková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zábavná relácia Inkongito patrí k tým televíznym formátom, ku ktorým si každý týždeň s obľubou sadne veľké množstvo divákov. No a tí budú dnes večer, bez pochýb, poriadne šokovaní. Namiesto neodmysliteľnej súčasti tohto projektu Zdeny Studenkovej (62), bude totiž v kresle sedieť niekto úplne iný. Nahradil ju zabávač Juraj Tabáček (36) alias Šoko. No a to nie je všetko!

Televízia Joj každý pondelok prináša svojim divákom zábavnú šou Inkognito. Mnohí zo skalných fanúšikov však zostanú po zhliadnutí dnešnej epizódy určite prekvapení. Dôvod? Dlhoročnú súčasť projektu Zdenu Studenkovú nahradil v kresle hádača známy humorista Juraj Tabáček alias Šoko... 

Nie však nastálo - bude chodiť na akési výpomoci. „Chceli sme vyskúšať ďalších ľudí, aby to bolo aj pre diváka pestrejšie. Navyše, herci majú aj iné záväzky a nie vždy sa podarí natáčať so všetkými naraz,“ vysvetlil pre Topky.sk režisér Inkognita Tomáš Eibner. A dokonca priznal, že humorista nie je jedinou novinkou v projekte. 

„Možno dôjde k rozšíreniu panela osobností o nové mená, no vždy zostanú v tíme Inkognita stálice ako Michal Hudák, Zdena Studenková, Marcel Forgáč a Zuzana Šebová. Nechceme rozbiť celý tím, ale zmena určite nezaškodí. Keď sa pozriem na Inkognito v minulosti, tiež tam bola prirodzená rotácia hercov, ku ktorej sa chceme vrátiť,“ prezradil režisér.

Samotný Šoko tvorcu relácie zaujal v istej šou. „Navrhol som ho preto, lebo sa mi páčil v jednej relácii, tak som ho chcel vyskúšať. No môžem prezradiť, že sa ujal až do tej miery, že bude pevným členom posádky. Je veľmi flexibilný, pohotový a zhodou okolností je Inkognito jeho obľúbený program. Pri mojej ponuke teda ani chvíľu neváhal,“ dodal Eibner. No, zdá sa, že sa máme na čo tešiť. 

Namiesto Zdeny Studenkovej si do kresla hádača po prvý raz sadol zabávač Juraj Tabáček alias Šoko.
Zobraziť galériu (4)
Namiesto Zdeny Studenkovej si do kresla hádača po prvý raz sadol zabávač Juraj Tabáček alias Šoko.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Inkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu