Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Priesvitná podprsenka a bradavky vonku: Vŕŕŕ, táto Slovenka vie mužov rozpáliť!

Martina Štetiarová Zobraziť galériu (7)
Martina Štetiarová (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Pretŕča sa v dráždivej bielizni! Bývalá playmate Martina Štetiarová (31) je známa nielen ako účastníčka markizáckej šou Farma, ale predovšetkým ako modelka, ktorá bola na medzinárodnej súťaži World Supermodel 2014 vyhlásená za súťažiacu s najlepšou postavou na svete. Blondínka sa rovnako ako mnohé iné krásky tiež rada pochváli na sociálnej sieti fotografiami svojej dokonalej postavy. Teraz dokonca pridala poriadne šteklivý záber, ktorý rozhodne rozpáli každého muža.

Vie, ako upútať! Známa blondínka Martina Štetiarová, ktorú si mnohí pamätáte nielen z markizáckej Farmy, ale aj zo sexi súťaže Miss Carat Tuning, kde v roku 2013 vyhrala, vie na seba neustále strhnúť pozornosť.

Titul, ktorý získala na medzinárodnej súťaži World Supermodel 2014, kde bola vyhlásená za súťažiacu s najlepšou postavou na svete, si právom zaslúži aj po rokoch. Nad jej božskými krivkami totiž muži slintajú aj dnes, čoho dôkazom je bezpochyby aj jej najnovší horúci a poriadne dráždivý záber na sociálnej sieti.

Martina na ňom pózuje polonahá v kuchyni s hrnčekom v ruke. V priesvitnej bielizni a s vypracovaným bruškom mnohým jej fanúšikom bezpochyby vyrazila dych. Transparentná podprsenka totiž odhalila nielen jej plné prsia, ale dokonca aj jej bradavky. Páni, no uznajte, nedali by ste si s ňou, takto odetou, rannú kávu?!

 

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu