Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známy tanečník po boku novej frajerky: A takto si ju rozmaznáva... SEXI bielizňou!

Tomáš Surovec Zobraziť galériu (8)
Tomáš Surovec

BRATISLAVA – Zaľúbený až po uši! Reč je o Tomášovi Surovcovi (31), ktorý sa zviditeľnil v markizáckej tanečnej súťaži Let´s Dance rovnako ako jeho sestra Ivana Surovcová (29), ktorá už niekoľko rokov tvorí pár s hviezdou NHL Mariánom Gáboríkom (34). Sympatický tanečník v minulosti randil aj s herečkou známou z jojkárskeho seriálu Divoké kone Monikou Šagátovou (23), no dnes má po svojom boku novú známosť. Dvojicu sa nám nedávno podarilo nafotiť, ako si ruka v ruke vykračuje po nábreží Dunaja. A v neďalekom nákupnom centre tanečník dokonca s novou frajerkou vyberal už aj sexi bielizeň!

Prichytený ruka v ruke so sexi blondínkou! Tomáš Surovec už nie je na očiach verejnosti tak, ako v minulosti, keď dral so známymi osobnosťami tanečný parket v markizáckej šou Let´s Dance. Pred vyše rokom vyšlo najavo, že v minulosti dokonca tvoril pár aj s hviezdou jojkárskeho seriálu Divoké kone herečkou Monikou Šagátovou.

Nám sa teraz podarilo zistiť, že známy tanečník je opäť zamilovaný. Pred pár dňami sme ho totiž pristihli v istom nákupnom centre na nábreží Dunaja  ako si ruka v ruke vykračuje s krásnou blondínkou.  

Podľa našich informácií sa jeho nová láska volá Nina a miluje kone, čo nám potvrdil aj Tomáš. „Áno, Ninka je moja priateľka. Sme spolu pol roka. Ninka sa venuje koňom, učí deti na nich jazdiť a starať sa o ne,“ prezradil tanečník, ktorého sme sa spýtali aj na to, ako sa zoznámili.  A bolo to veru ako z romantického filmu. „Jednoducho sme sa stretli na chodníku, v čapiciach a zababušení v šáloch,“ uviedol zamilovaný Surovec, ktorý s priateľkou trávi každú voľnú chvíľu. Podľa nákupných tašiek, ktoré niesli, bolo vidieť, že si milenci užívajú aj spoločné nakupovanie a tentoraz nezabudli ani na sexi bielizeň. Ach, tá láska...

Tanečník Tomáš Surovec so svojou novou priateľkou Ninou na nákupoch.
Zobraziť galériu (8)
Tanečník Tomáš Surovec so svojou novou priateľkou Ninou na nákupoch.

Tomáš sa svojou láskou pochválil aj na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (8)
Tomáš sa svojou láskou pochválil aj na sociálnej sieti.

Viac o téme: Tomáš Surovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu