Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tajný románik hviezdy Divokých koní: Krásku zbalil známy markizák!

Monika Šagátová v minulosti tvorila pár so známym markizákom. Zobraziť galériu (13)
Monika Šagátová v minulosti tvorila pár so známym markizákom. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Láska od konkurencie! Mladá študentka herectva Monika Šagátová (22) sa vďaka hlavnej úlohe v jojkárskom seriáli Divoké kone čoraz viac dostáva do povedomia širokej verejnosti. O jej súkromí sa však toho veľa nevie. Mnohí sa pýtajú, s kým kráska tvorí pár. Nám sa podarilo zistiť, že v minulosti si jej srdce získal tanečník známy z markizáckych projektov Let's Dance Tomáš Surovec (30).

Príbeh lásky Adama a Hany v jojkárskom seriáli Divoké kone sleduje každým dňom stále viac divákov. No zatiaľ čo na televíznych obrazovkách učaroval mladej kráske charizmatický pilot, v skutočnom živote získal herečkino srdce fešák z konkurenčnej Markízy. V minulosti bola totiž brunetka zamilovaná do známeho tanečníka z Let's Dance Tomáša Surovca. 

O ich vzťahu svedčia aj spoločné fotky, ktoré bývalý kráľ tanečného parketu zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. Tie komentoval v čase najväčšej zamilovanosti aj dosť osobnými príspevkami, v ktorých svoju polovičku oslovoval „srdiečko“ či „láska“. Krásna študentka herectva zvykla partnera sprevádzať aj v spoločnosti. Po jeho boku sa objavila na niekoľkých podujatiach.

Hoci dvojica tvorila pár pomerne dlho, samotný tanečník je dnes v otázke vzťahu s Monikou zdržanlivý. „Chodili sme spolu, ale už to nie je úplne aktuálne. S týmito otázkami sa prosím obráťte na Moniku, ono sa to aj tak viac v tomto období týka jej,“ odvetil záhadne Tomáš, ktorý nechcel nič ďalšie konkretizovať. To, či ho Šagátová vymenila za iného muža, tiež neprezradil. V súvislosti s touto témou sme sa snažili niekoľkokrát spojiť s fešnou hviezdou Divokých koní. Na naše esemesky a ani telefonáty však nereagovala. Či teda niekoho má, je nateraz záhadou.

Monika Šagátová v minulosti tvorila pár s tanečníkom Tomášom Surovcom.
Zobraziť galériu (13)
Monika Šagátová v minulosti tvorila pár s tanečníkom Tomášom Surovcom.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu