Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moderátorka Didiana prvýkrát otvorene o frajerovi: Fíha, už premýšľa aj nad deťmi!

Dagmar „Didiana“ Dianová Zobraziť galériu (5)
Dagmar „Didiana“ Dianová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Myšlienky na rodinu! Napriek tomu, že si obľúbená moderátorka Dagmar „Didiana“ Dianová svoje súkromie vždy úzkostlivo strážila, pre jojkársky TopStar nedávno potvrdila, že v jej živote sa objavila nová láska. Sympatická plavovláska už dokonca intenzívne premýšľa aj o dieťati.

Moderátorka Dagmar „Didiana“ Dianová po niekoľkých nevydarených vzťahoch opäť žiari šťastím. A za všetko môže osudový chlap. Zdá sa totiž, že plavovláska konečne našla toho pravého. Sympaťáčka síce o svojom súkromí doteraz zaryto mlčala, no ľady sa nakoniec prelomili a o svojej životnej láske konečne prehovorila.

„Chodili sme tak okolo seba a myslím, že to bolo pri golfe,“ prezradila pre magazín TopStar. Didianu a jej priateľa tak okrem lásky spája aj spoločná vášeň. Spriaznenou dušou známej blondínky sa totiž stal profesionálny golfista, s ktorým tvorí pár už niekoľko mesiacov.

Rozhlasová moderátorka dokonca priznala, že s priateľom preberajú aj hlbšie témy ohľadom ich spoločnej budúcnosti. „Jasné, všetko deti, dom, more, dovolenka v Chorvátsku, prvé auto... Prirodzene sa to vyvíja,“ povedala Didiana. Sympatická blondínka už zrejme počuje tikať aj biologické hodiny a na otázku materstva odpovedala veľmi stroho, no dostatočne jasne: „Ja na tom teraz pracujem!“.

Všetko sa teda konečne vyvíja tým správnym smerom, o čom svedčí aj fakt, že moderátorka srší pozitívnou energiou a po boku nového partnera je v tom snáď až po uši: „Ja som šťastná teraz!“. Nám už ostáva iba zaželať zaľúbencom veľa lásky a spoločných splnených prianí.

Viac o téme: Dagmar „Didiana“ Dianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu