Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žiari šťastím: Známa moderátorka sa chválila obrúčkou!

Dagmar Dianová alias Didiana Zobraziť galériu (5)
Dagmar Dianová alias Didiana (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vo štvrtok popoludní sa v Bratislave konala tlačová konferencia pri príležitosti predstavenia novej kolekcie šperkov. Slávnostné zahájenie novej kampane si nenechala ujsť ani známa spíkerka Dagmar Dianová (38) alias Didiana. Plavovláska si dôkladne prezerala práve ponuku svadobných šperkov. Žeby moderátorka niečo tajila?

Istá klenotnícka firma vo štvrtok popoludní v Bratislave predstavila svoju najnovšiu kampaň pre rok 2016. Zároveň uviedla aj svoju najnovšiu značku hodiniek a prítomní si tak mohli vychutnať pohľad aj na skutočne originálne kúsky.

Lesk krásnych šperkov a hodiniek svetoznámych módnych značiek zaujal aj obľúbenú moderátorku Didianu, ktorá sa objavila medzi pozvanými hosťami. „Ja mám rada buď zlato alebo striebro, skôr jednoduché šperky, a čo sa týka nejakého množstva, tak najmä ten minimalizmus,“ prezradila nám svoj vzťah ku šperkom blondínka.


Zamilovaná moderátorka Didiana: Tajnosti okolo novej lásky!


Nová kolekcia jej síce ulahodila, no najviac sa však plavovláska zamerala na obrúčky a zopár svadobných klenotov si dokonca aj vyskúšala a pochválila sa nám, ako jej sedia. Moderátorka doslova žiarila šťastím a je zjavné, že vo svojom súkromnom živote, prežíva šťastné obdobie. „Vo Funrádiu sa mi darí a darí sa mi aj v osobnom živote, čo som veľmi rada a teším sa už na sezónu, na moderovačky a mám sa veľmi fajn,“ povedala nám s úsmevom Didiana. Svoje súkromie si však sympatická blondínka prísne stráži a či išlo tentoraz iba o obyčajnú ženskú zvedavosť alebo je za tým aj niečo iné... Nuž, nechajme sa prekvapiť!

Sympatickú moderátorku Didianu zaujala kolekcia svadobných šperkov. Zopár z nich si dokonca aj vyskúšala.
Zobraziť galériu (5)
Sympatickú moderátorku Didianu zaujala kolekcia svadobných šperkov. Zopár z nich si dokonca aj vyskúšala.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Dagmar Dianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu