Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa slovenská moderátorka priznala vylepšenie na tvári: TOTO si nechala upraviť!

Moderátorka Didiana nám prezradila, aké estetické vylepšenie v minulosti podstúpila. Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Didiana nám prezradila, aké estetické vylepšenie v minulosti podstúpila. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Rukami plastického chirurga prešlo už mnoho známych celebrít. Výnimkou nie sú ani hviezdne krásky zo slovenského šoubiznisu, ktoré majú na krku viaceré estetické vylepšenia. Účinky populárnej kyseliny hyalurónovej na vlastnej koži vyskúšala už napríklad aj moderátorka Dagmar „Didiana“ Dianová (40). Čo si nechala napichať?

Didiana - rozhovor 1 (zákroky)

Rádiová speakerka Dagmar „Didiana“ Dianová už roky ohuruje mladistvou vizážou. Svojou energiou, chuťou do života a v neposlednom rade i skvelým fyzickým výzorom stále dokáže zatieniť i o polovicu mladšie ročníky – a to aj napriek tomu, že si tento rok pripísala na chrbát už štvrtý krížik.

Niekedy to dokonca vyzerá tak, akoby táto vždy pozitívne naladená blondínka zastavila čas a mala doma ukrytý tajný elixír mladosti. Tento fakt potvrdila aj na nedávnej spoločenskej akcii, na ktorej sme Didianu oslovili a vyzvedali, ako sa jej darí udržiavať sa v čo najlepšej fyzickej forme.  „V kondícii sa snažím udržiavať tak, že sa snažím chodiť cvičiť a behať,“ odpovedala nám s úsmevom sympaťáčka.

Zaujímalo nás tiež, či sa za jej tip-top výzorom neskrýva predsa len aj nejaký skrášľujúci zákrok. „Áno, podstúpila som zákrok. Vyhladili mi jazvu na čele. Mám tam vpichnutú kyselinu hyalurónovú, aby bola... ale občas to vidieť, no,“ prezradila nám dôvod, prečo sa rozhodla vyskúšať  tento mimoriadne populárny „zlepšovák“. Moderátorka  zároveň dodala, že okrem toho žiadne iné invazívne procedúry zatiaľ nepodstúpila.

Moderátorka Didiana vyzerá skvelo aj bez plastík.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Didiana vyzerá skvelo aj bez plastík.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: DidianaDagmar Dianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu