Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bacuľka Evelyn sa teda nezdá: Pozrite, ako rozčapila nohy!

Eva Kramerová alias Evelyn Zobraziť galériu (5)
Eva Kramerová alias Evelyn (Zdroj: Instagram E.K.)

BRATISLAVA - Fúha, kto by to bol na ňu povedal! Komička Eva Kramerová (25) na jeseň hviezdila v jojkárskom seriáli Život podľa Evelyn. Aktuálne sa blondínka chystá na natáčanie pokračovania tohto sitkomu. A zdá sa, že chce pred kamerami vyzerať naozaj tip-top. Začala totiž pravidelne cvičiť. A dlhé hodiny v posilňovni už zjavne prinášajú svoje ovocie. Pozrite, čo dokáže s nohami!

Evu Kramerovú Slovákom predstavovať nemusíme. Do povedomia verejnosti sa dostala ešte pred dvomi rokmi, keď na dovolenke v Chorvátsku márne hľadala kuny. Odvtedy sa bacuľka dostala medzi slovenskú humoristickú elitu a na jeseň zabávala divákov z vlastného seriálu Život podľa Evelyn. 


VIDEO Zúfalej Evelyn, ktorá prosí o pomoc: Posiela pozdrav z poj***ného Jadranu!


Čoskoro sa bude natáčať už aj pokračovanie tohto sitkomu. A zdá sa, že hlavná hviezda sa začala na to aj svedomito pripravovať. Už niekoľko mesiacov totiž tvrdo maká v posilňovni a zosekáva svoju šťavnatú figúru. Svedčí o tom množstvo fotiek, ktoré zabávačka vešia na sociálnu sieť Instagram. 

A najnovšie zábery dokazujú, že tvrdá drina vo fitku začína prinášať svoje ovocie. Táto pevná žena totiž dokáže dať nohu takmer až za hlavu. S tým má pritom problém aj ktorákoľvek štíhla kočka. Že je Evelyn takáto ohybná by preto tipoval naozaj len málokto... Tak to naozaj klobúk dole!

 

Viac o téme: Evelyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu