Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známe Slovenky o intímnych veciach: Sú tam dole VYHOLENÉ?!

Romana Škamlová, Petra Palevičová a Eva Cifrová Zobraziť galériu (7)
Romana Škamlová, Petra Palevičová a Eva Cifrová

BRATISLAVA – Bez ostychu! Letná sezóna sa začína pomaličky rozbiehať a už aj mnohé známe dámy sa na túto najodhalenejšiu sezónu poctivo pripravujú. Nielen, čo sa postavy týka, ale patričnú pozornosť venujú aj úprave dolných partií. Bikiny totiž odhalia naozaj veľa. Jojkársky Topstar preto zisťoval, čo všetko prominentné krásky na svojom tele depilujú. Prezradili aj, ako sa starajú dolné partie.

Pikantné detaily! Slnečné a teplé počasie už čoraz viac láka ľudí k vode – či už kúpať sa alebo opaľovať. Byť v bikinách sexi si však vyžaduje aj patričnú prípravu. Svoje o tom vedia aj známe krásky zo šoubiznisu, ktoré chcú vyzerať v plavkách čo najlepšie, a preto makajú nielen v posilňovni, ale dbajú aj na hygienu a estetickosť, čo sa ochlpenia týka.

Dokonca sa pred jojkárskymi kamerami neštítili prezradiť aj pikantné detaily o tom, ako a či vôbec sa starajú o svoje dolné partie. „Ja určite neuznávam žiadneho Yetiho, takže ja sa holím, normálne žiletkou. Žiletku mám, poznám to a je to moja kamarátka,“ povedala s úsmevom bývalá playmate Eva Cifrová.

Rovnako sa o seba stará aj ďalšia kráska – prvá vicemiss Slovensko 2007 Romana Škamlová. „Iste, treba, aby to vyzeralo nejako dobre do tých bikín, takže je to čisté, hladké,“ odvetila na intímnu otázku blondínka, ktorá tiež dodržiava súčasné módne trendy a má upravenú nielen oblasť bikín, podpazušia a nohy, ale aj intímne partie.

Petra Palevičová známa zo Súdnej siene tiež prezradila chúlostivé detaily o svojej hygiene. „Upravujem sa, ale nechodím sa dávať šklbať. Upravujem sa sama doma,“ prezradila so smiechom ryšavka. Ochlpenia sa nekompromisne zbavuje, hoci uznáva, že plnilo aj isté funkcie. „Zohráva to určitú funkciu ochrany, ale samozrejme doba ide dopredu, žijeme v 21.storočí. Tak ako sa v dnešnej dobe ženy holia pod pazuchami a nohy samozrejme, tak sa holia aj inde. Aj keď sem-tam sa nájde aj taký bobor pod pazuchou,“ uviedla. Ako vidieť, dámy nášho šoubiznisu kráčajú s dobou a bez ostychu priznávajú, že uprednostňujú tzv. brazílsku depiláciu – byť oholené úplne nahladko.

Viac o téme: Eva CifrováRomana ŠkamlováPetra Palevičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu