Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Wau, tá je sexi: Takto Puškárovú na obraze neuvidíte!

Zlatica Švajdová Puškárová dokonale upravená. Zobraziť galériu (5)
Zlatica Švajdová Puškárová dokonale upravená. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Takto ju vidí iba málokto! Známa tvár markizáckeho spravodajstva Zlatica Švajdová Puškárová (38) je na obraze vždy dokonale upravená a nahodená v decentných kostýmoch. Včera večer tesne pred správami sa však vyfotila tak, ako ju diváci na obraze rozhodne nikdy neuvidia. A treba priznať, že vyzerala naozaj sexi.

Prekvapila! Jedna z najobľúbenejších moderátoriek Markízy Zlatica Švajdová Puškárová sa na televíznych obrazovkách vždy objavuje v ukážkovej forme a bez jedinej chybičky. Málokto si ju však vie predstaviť, ako vyzerá tesne predtým, než príde nastajlovaná do štúdia. No známa blondínka sa včera večer rozhodla ukázať fanúšikom na sociálnej sieti tak, ako ju pozná len malý okruh ľudí.

Odfotila sa totiž v maskérni s natáčkami na hlave a v sexi tielku s hlbokým výstrihom. Napriek tomu, že mnohé kolegyne by takýto záber zrejme nikdy nezverejnili, Zlatica s tým zjavne nemá problém. Niet sa čo čudovať! Veď vyzerá super. Decentný mejkap, dráždivý outfit a aj napriek neupraveným vlasom je z nej sexi žena.  

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu