Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zhrození Slováci! Známy moderátor pohoršil ľudí: Obrovský hazard s batoľaťom!

Richard Vrablec Zobraziť galériu (9)
Richard Vrablec

BRATISLAVA – Toto sa len tak nevidí! Pred pár dňami sa moderátor Richard Vrablec objavil v istom nitrianskom nákupnom centre, kde moderoval známu akciu Preteky lezúňov. Urobil však niečo, čo mnohým mamičkám nebolo dvakrát po chuti. Hazardoval s batoľaťom, z čoho boli mnohí prítomní vraj doslova zhrození.

Prestrelil?! Moderátor a zabávač Richard Vrablec je známy z rôznych podujatí a festivalov. Má za sebou vraj viac ako 3000 odmoderovaných akcií, a jednou z nich je aj súťaž pre mamičky a ich ratolesti – Preteky lezúňov, ktorá sa v istom nitrianskom nákupnom centre konala pred pár dňami.

Vrablec popri svojom vtipnom moderovaní ale urobil niečo, čo sa niektorým mamičkám vraj veľmi nepozdávalo. Do redakcie sa nám ozvala jedna z nich, ktorá bola z jeho činu doslova zhrozená. Moderátor totiž schytil batoľa za oblečenie a tak ho držal vo vzduchu. „Toto, čo som videla, ma doslova šokovalo. Hrôza, a ešte vtípky na poisťovňu a bábätko malé. Keby to urobil mne, tak mu dám facku,“ napísala nám pohoršená mamička, ktorej sa nepáčilo, čo moderátor s dieťaťom predvádzal. A navyše sa s tým pochválil aj na sociálnej sieti. Na svoj profil pridal záber a napísal: „Jedna fotečka zo včera – pretekylezunov.sk. To sa mi dobre vtipkuje, keď máme generálneho partnera poisťovňu.“

Zaujímalo nás preto, čo na kritiku hovorí moderátor. Neľutuje s odstupom času svoje konanie? Nemal strach, že ublíži dieťaťu? „Keď som to robil pred 8 rokmi, tak vtedy to malo negatívny ohlas. Matka dieťaťa  sa zľakla, nevedela, že to urobím. Odvtedy to robím pravidelne na každej akcii, ale s tým rozdielom, že sa s matkou dohodnem, čiže aj tentoraz to vedela. Musím mať odhad, aké dieťa zoberiem, aby malo vhodné oblečenie, žiadne gombičky, ale radšej pevný svetrík,“ obhajuje svoje konanie moderátor, ktorý na tom nevidí nič zlé.

 „Vždy sa nájdu ľudia, ktorým sa to páči, i takí, ktorým nie. Mne to prišlo milé a vtipné. Občas sa niektoré dieťa aj rozplače, ale snažím sa, aby to bolo pozitívne. Ale mamičke alebo mamičkám, ktorým sa to nepáčilo, sa hlboko ospravedlňujem. Ale báť sa nemusia, mám vždy všetko pod kontrolou, a keby aj nie, máme za partnera poisťovňu,“ ukončil s humorom sebe vlastným bezdetný Vrablec, ktorý nezabudol dodať, že vo svojom zvyku bude pokračovať aj naďalej. Zrejme mamičkám, ktorým sa to nepáčilo, ostáva iba dúfať, že to detičkám nevadí a nič sa im nestane. 

Zhrození Slováci! Známy moderátor
Zobraziť galériu (9)

Viac o téme: Richard Vrablec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu