Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Malý korzet, široké stehná a roztiahnuté nohy: Blondínka z markizáckej šou nemá súdnosť!

Eliška Mrázová Zobraziť galériu (6)
Eliška Mrázová (Zdroj: Foto: showpix.cz)

PRAHA - Ukázala macaté stehná aj poriadne faldy! Takto sa pretŕčala česká speváčka Eliška Mrázová (21), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v speváckej súťaži Hlas Česko Slovenska. Krehká, útla blondínka, ktorú si televízni diváci pamätajú, je však už dávnou minulosťou!

Toto jej nevyšlo! Dať si na seba ultratesný korzet a obtiahnuté krátke šortky, chce dávku odvahy. Nuž a česká speváčka Eliška Mrázová je zjavne poriadne smelá žena, hoci jej postava nie je ani zďaleka ideálna. Mladá blondínka totiž striedavo chudla a priberala, a to sa podpísalo aj na tom, ako dnes vyzerá. Napriek tomu sa však neváhala predviesť v outfite, ktorý odhalil všetky jej nedostatky.


Blondínka z markizáckeho Hlasu: Chcela chudnúť, ale... Fúha, veď pribrala!


Na jednom zo svojich vystúpení totiž provokovala v tesnom oblečení, v ktorom ukázala viac, ako plánovala. Počas toho, ako sa krútila na stoličke a rozťahovala svoje široké stehná, predviedla nielen nevkusný kostým, ale aj pretŕčajúce faldy na bruchu. Na jej bacuľatú postavu dokonca nestačil ani korzet, v ktorom vystupovala. V istých momentoch sa zdalo, že jej top – menší o číslo či dve – nápor nezvládne a nakoniec praskne.

Na takéto výstrelky by však mala plavovláska veľmi rýchlo zabudnúť. Okrem svojich kyprých tvarov totiž vyvetrala aj nepeknú celulitídu. A tak sa fanúšikovia mohli „pokochať” početnými jamkami, ktoré sú všetko iné, len nie pôvabné. Speváčka si zjavne zo svojich telesných nedostatkov ťažkú hlavu vôbec nerobí, trochu súdnosti by však v tomto prípade určite nebolo na škodu.

Eliška Mrázová upozornila na všetky svoje nedostatky.
Zobraziť galériu (6)
Eliška Mrázová upozornila na všetky svoje nedostatky.

Viac o téme: Eliška Mrázová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu