Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozná celulitída na móle: S týmto zadkom si trúfla na bielizeň?!

Modelka v bielizni Zobraziť galériu (3)
Modelka v bielizni

PRAHA - Fúha! Tak tejto slečne odvaha rozhodne nechýba. Alebo by mala skôr zapracovať na sebareflexii. Pred pár dňami u našich susedov zahájil svoju sezónu jeden zo štvorhviezdičkových hotelov. Pri tejto príležitosti sa pod holým nebom konala aj módna prehliadka. Na improvizovanom móle robila bývalej víťazke miss spoločnosť aj kolegyňa, ktorá by bielizeň veru predvádzať nemusela.

Pražský hotel sa rozhodol otvoriť aktuálnu sezónu vo veľkom štýle. Pozval si niekoľko celebrít a medzi modelkami žiarila misska z roku 2009 Aneta Vignerová. 

Lenže potom to pôsobilo, akoby si popri tejto hviezde nemohli už dovoliť ďalšie modelky z kategórie tých najlepších. Po móle sa totiž prešla aj slečna, ktorá spredu vyzerala naozaj dobre. Sympatická tvár, pomerne ploché brucho a celkovo žensky pôsobiaca postava boli určite pastvou pre oči nejedného pána. 

Keď sa však brunetka otočila, mnohí určite neverili, že sa stále pozerajú na tú istú osobu. Vyzeralo to, akoby si modelka pri formovaní postavy nechala zadok až na úplný záver a akosi to do prehliadky nestihla. Škoda...

Modelka ukázala nepekný zadok a široké stehná.
Zobraziť galériu (3)
Modelka ukázala nepekný zadok a široké stehná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu