Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nešťastná bývalá markizáčka Ďurianová: Otvorene priznala, že sa trápi!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Toto zmeniť nedokáže! Bývalá markizáčka Marianna Ďurianová (38) sa v posledných rokoch stiahla do úzadia. Po nevydarenom televíznom prestupe do konkurencie a následnom stíhaní jej partnera Romana Doležaja (39) políciou ju v spoločnosti bolo vídať iba veľmi zriedka. Pred pár dňami sa však objavila na istej akcii, kde sa dokonca postavila aj pred kameru a pre Smotánku priznala, že v jej živote nie je všetko tak, ako by chcela.

Bývalá tvár markizáckeho spravodajstva Marianna Ďurianová patrila ešte pred pár rokmi k najvýraznejším osobnostiam šoubiznisu, no dnes to tak už nie je. Keď pred dvoma rokmi definitívne ukončila svoje trinásťročné pôsobenie v žlto-modrej stanici, nik nepredpokladal, že hviezdna blondínka ostane na dosť dlhý čas bez práce a bude sa venovať iba synovi.

No čo čert nechcel, prišla ďalšia rana a exmoderátorka musela čeliť ďalším problémom. Jej polovičku, trnavského podnikateľa Romana Doležaja, totiž zatkla polícia. Bol obvinený v kauze vydierania, lúpeže ako aj z podporovania zločineckej skupiny. V prípade dokázania viny mu hrozí 10 až 15 rokov za mrežami.


Ďurianovej nočná mora: Jej muž je podľa súdu vinný... Naparili mu niekoľko rokov!


Tieto udalosti by zrejme každého poriadne trápili a ani Ďurianová nie je výnimkou. Pred pár dňami sa blondínka prekvapivo po dlhšom čase ukázala na istej spoločenskej akcii, kde pre markizácku Smotánku otvorene odpovedala na otázku, či je šťastná a či ju všetko v živote napĺňa, alebo by niečo vo svojom živote zmenila. Marianna verejne  priznala, že nie je všetko tak, ako by chcela. „Určite sú veci, ktoré by som zmenila, ale bohužiaľ ja ich zmeniť neviem, musím ich len nejakým spôsobom prijať a vyrovnať sa s nimi a nejakým spôsobom dôsledky toho celého minimalizovať,“ odvetila blondínka.

Tá síce nekonkretizovala, čo presne mala na mysli, no medzi riadkami sa diváci určite dovtípili, že zrejme hovorí o nepríjemnej situácii, ktorá sa týka jej partnera Romana a možno trochu narážala aj na jej nevydarený televízny prestup do Jojky. Jedno je však isté, takto si zrejme svoj život bývalá hviezda nepredstavovala... Ale ako sa hovorí, všetko zlé, je na niečo dobré, tak hlavu hore, Marianna.

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu