Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bratislavou sa šíri špekulácia o Ďurianovej, vraj sa vydala: Marianna všetko poprela!

Marianna Ďurianová a Roman Doležaj sú už vraj manželmi. Koláž: topky.sk Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová a Roman Doležaj sú už vraj manželmi. Koláž: topky.sk

BRATISLAVA - Marianna Ďurianová (38) je momentálne ako matka v zložitej situácii. Jej partnera Romana Doležaja (39) chce totiž spravodlivosť posadiť za mreže. Hoci sa odvolal, stále nad ním visí hrozba väzenia, navyše je obvinený aj v ďalšom prípade. Môže sa teda stať, že blondínka zostane na niekoľko rokov sama so svojím synčekom. O to viac v tejto situácii šokujú správy, že už nejaký ten týždeň je podnikateľovou právoplatnou manželkou. Táto správa sa začala šíriť medzi bratislavskou smotánkou. Marianna však tvrdí, že je to lož.

Marianna Ďurianová má za sebou nevydarené manželstvo s českým moderátorom Liborom Boučkom a teraz sa vraj mala odhodlať k druhému pokusu. „Je vydatá už minimálne mesiac,” opísal náš zdroj správu, ktorá sa začala šíriť rýchlosťou svetla.

Marianna však fámu pre Topky.sk poprela. Nie je to pravda,“ uviedla.

Ďurianovej partner momentálne figuruje v súdnom procese so zločineckou skupinou, ktorý sa pred mesiacom pomaly chýlil ku svojmu koncu a obvinení vedeli, že čoskoro sa dozvedia rozsudok. 

V prípade Doležaja padol nakoniec 4. decembra verdikt vinný. O jeho treste informovali spravodajské agentúry v skupinke, ktorej sudca vymeral pobyt za mrežami v trvaní od necelých dvoch až po takmer štyri a pol roka. 

Viac o vzťahu Ďurianovej a Doležaja:

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu