Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďurianová ako šedá myš? Ani náhodou... Hlboký výstrih a trčiaca podprsenka!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (9)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Mariannu Ďurianovú (39) nikomu predstavovať nemusíme - veď v minulosti patrila k našim najväčším hviezdam. Vtedy svojím vzhľadom pútala pozornosť azda všade, kde sa objavila. A inak tomu nie je ani po rokoch. Podarilo sa nám ju totiž nafotiť na ceste zo škôlky, kde bola pre synčeka Romanka (4). No a šedá myš z nej rozhodne nie je. Veď pozrite na ten rafinovaný outfit!

Marianna Ďurianová patrila v minulosti k najväčším hviezdam televíznych obrazoviek. Pred štyrmi rokmi však priviedla na svet synčeka Romanka a hoci sa už po roku a pol vrátila na televízne obrazovky, po pár mesiacoch dala v Markíze výpoveď.


Obrovský šok z Markízy: Ďurianová dala po 13 rokoch výpoveď! Vieme, kam odchádza!


Aktuálne už blondínka nie je tak na výslní ako kedysi. No napriek tomu sa stále vie nahodiť. Pred pár dňami sa nám ju totiž podarilo nafotiť na ceste zo škôlky, kde bola pre svojho syna. No a blondínka bola doslova neprehliadnuteľná. 

A stačilo k tomu naozaj málo - veď na sebe mala úplne jednoduché šaty, no akonáhle sa otočila zozadu, rafinovaným riešením módneho kúsku strhávala na seba pozornosť. Na chrbte mala totiž hlboký výstrih, ktorý odhalil jej čiernu podprsenku.  

No už aj na outfite je vidno, že z plavovlásky je mama na plný úväzok... Namiesto vysokých lodičiek, ktoré v minulosti preferovala, totiž tentokrát stavila na pohodlie a zvolila nízke balerínky. 

Marianna Ďurianová prišla pre syna do škôlky v dlhých čiernych šatách so sexi detailom na chrbte.
Zobraziť galériu (9)
Marianna Ďurianová prišla pre syna do škôlky v dlhých čiernych šatách so sexi detailom na chrbte.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu