Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Drobová po vážnom zákroku: Tvár má ako syseľ!

Gabriela Drobová má za sebou bolestivé obdobie. Zobraziť galériu (5)
Gabriela Drobová má za sebou bolestivé obdobie.

BRATISLAVA - Poriadne bolestivé obdobie! Gabriela Drobová (41) mala nedávno problémy so zubom, no lekársky zákrok jej ho nevyriešil. Musela sa preto podrobiť vážnej operácii, po ktorej je poriadne opuchnutá. A to má byť dnes pred kamerami. Organizuje totiž kasting, na ktorom si vyberie moderátorku do svojej Fashion TV.

Žiadna hviezdna vizáž! Gabriela Drobová aktuálne nevyzerá práve najlepšie. Tento týždeň sa totiž vraj podrobila náročnej operácii. Za všetkým sú problémy so zubom, ktoré síce už riešila, no prvý zákrok jej nepomohol. A tak sa teraz musela podrobiť oveľa vážnejšiemu úkonu s výsledkom asi 20 stehov. 

Potvrdila nám to aj ona sama. „Áno, bola som v utorok na operácii, bol to dosť vážny chirurgický zákrok. Som stále opuchnutá. Vyzerám ako syseľ,” netajila blondínka. 

Lenže namiesto oddychu musí pracovať. Práve na dnes má totiž Drobová naplánovaný veľký kasting, na ktorom sa jej ukážu záujemkyne o prácu vo Fashion TV. „Jednoducho ma budú musieť kamery brať tak, aby to nebolo príliš vidieť. Rozprávať môžem, vraj je mi aj dobre rozumieť. Ale niektoré povinnosti presuniem radšej na moderátora Bruna Cibereja,” povedala nám Gabriela. 

Výberové kolo má vraj trvať prakticky celý deň. Prihlásilo sa asi 500 dievčat, z ktorých si 50 pozvala šéfka módnej televízie na pohovor. Ide už o štvrtý ročník šou Face of Fashion TV a tentoraz sa hľadá moderátorka pre Slovensko. Môže sa ňou stať napríklad Jasmína Alagičová, ktorú sme nedávno pristihli na rande s moderátorom Leošom Marešom

Medzi záujemkyňami o miesto vo Fashion TV sú aj tohtoročné finalistky Miss Slovensko Bronislava Gregušová a Barbora Bakošová. Mikrofón láka aj priateľku hokejistu Tomáša Tatara Luciu Slaninkovú a iné krásky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu