Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Odvážne farmárky sa vyzliekajú na počkanie: Zadok, zadok, PRSIA!

Nikola Komorová, Katarína Cíbiková, Daniela Nikoleta Kortišová (zľava) Zobraziť galériu (8)
Nikola Komorová, Katarína Cíbiková, Daniela Nikoleta Kortišová (zľava)

BRATISLAVA - Odvaha im nechýba! Nikola Komorová (23), Katarína Cíbiková (21) a Daniela Nikoleta Kortišová (20) majú niečo spoločné. Všetky tri totiž už bojovali na markizáckej Farme. Prvá spomínaná sa jej zúčastnila pred dlhými štyrmi rokmi a ostatné dve dievčatá len pred pár mesiacmi. No okrem toho trojicu spája aj čosi iné - ich obľuba ukazovať svoje telo na sociálnych sieťach. Veď pozrite sami, aké fotky zavesili na web v týchto dňoch!

Nikolu Komorovú, Katarínu Cíbikovú aj Danielu Nikoletu Kortišovú dostala do povedomia verejnosti markizácka reality šou Farma. Všetky tri dievčatá v nej totiž bojovali o rozprávkovú výhru. No zatiaľ čo prvá zo spomínaných makala na statku pred dlhými štyrmi rokmi, ostatné dve dievčatá si nehostinné podmienky hospodárstva „vychutnávali“ len pred pár mesiacmi. 

No okrem toho je tu aj čosi iné, čo má trojica mladých Sloveniek spoločné... A keď si pozriete ich profily na sociálnych sieťach, bude vám to hneď jasné. Všetky tri sa totiž na webe rady pýšia svojimi obnaženými telami. Dôkazom sú napokon aj ich najnovšie zábery.

Tmavovláska sa so svojimi fanúšikmi podelila už o kadečo - nahé prsia, dokonca aj kompletne vyzlečené telo. Tentokrát potetovaná kráska zavesila na internet svoj holý zadok. A to pritom hornú časť tela zahaľuje károvaná košeľa, no dole, tam je už exfarmárka úplne holá. 

Nikola Komorová ukázala holý zadok.
Zobraziť galériu (8)
Nikola Komorová ukázala holý zadok.  (Zdroj: Intagram)

Podobný spôsob provokovania si vybrala aj vylepšená blondínka. Svojich pánskych obdivovateľov potešila pohľadom na svoj odhalený zadok len v úsporných čiernych tangách. Záber však na rozdiel od svojej staršej kolegyne vylepšila aj zvodným pohľadom a našpúlenými perami. 

Daniela Nikoleta Kortišová okrem nahého zadku ukázala aj zvodný pohľad a našpúlené pery.
Zobraziť galériu (8)
Daniela Nikoleta Kortišová okrem nahého zadku ukázala aj zvodný pohľad a našpúlené pery.  (Zdroj: Intagram)

A do tretice - odvaha nechýba ani známej ryšavej provokatérke. Tá už svoje „kvality“ predviedla aj na televíznych obrazovkách... No a pravidelne ich potvrdzuje aj na Instagrame. Po aktoch totiž na web zavesila ďalšie odvážne fotky. Len cez víkend vystavila na obdiv svoje pomaľované prsia a teraz sa pýši svojou odhalenou fotkou rovno z postele. 

Katarína Cíbiková cez víkend odhalila svoje pomaľované prsia.
Zobraziť galériu (8)
Katarína Cíbiková cez víkend odhalila svoje pomaľované prsia.  (Zdroj: Intagram)

Po celej sérii zvodných fotiek zavesila Katarína Cíbiková na Instagram ďalšiu sexi fotku.
Zobraziť galériu (8)
Po celej sérii zvodných fotiek zavesila Katarína Cíbiková na Instagram ďalšiu sexi fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nikola KomorováKatarína Cíbiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu