Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenská milionárska rodina nám ukázala najnovší prírastok: Toto je ich princeznička!

Milionár Slavomír Hatina a misska Denisa Mendrejová sa opäť stali rodičmi. Zobraziť galériu (8)
Milionár Slavomír Hatina a misska Denisa Mendrejová sa opäť stali rodičmi.

BRATISLAVA – Je z nej dvojnásobná mamička! Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (29) má po svojom boku už viac než päť rokov známeho boháča Slavomíra Hatinu ml. (40), s ktorým vychováva trojročnú dcérku Grétku. K tej pred pár dňami do rodiny pribudla ďalšia princeznička a topkám sa podarilo získať nielen miery a meno ich druhej dcérky, ale aj fotografiu tesne po narodení. Pozrite na toho anjelika!

Milionárska rodina má nového člena! Bývalá misska Denisa Mendrejová uplynulý  piatok prežívala jeden z najkrajších dní vo svojom živote. Snúbencovi boháčovi Slavomírovi Hatinovi ml. porodila v nemocnici na Kramároch ich druhú dcérku. Ako sa topkám podarilo zistiť, dievčatko má zahraničné meno.

Zaujímali nás okrem toho aj miery dievčatka i to, ako prebehol pôrod. „Dcérka sa volá Hannah, narodila sa 12. 2. 2016 s mierami 46 cm a 2680 gramov. Obe sa máme veľmi dobre. Celý pôrod prebehol v poriadku a bez komplikácii, a to aj vďaka úžasnému tímu doktorov z 1. gynekologicko-pôrodnickej kliniky na Kramároch a sestričkám z novorodeneckého oddelenia a šestonedelia, ktoré sa o nás s Hannah vynikajúco starali,“ povedala nám Mendrejová, ktorá má už s milionárom aj trojročnú dcérku Grétku.

Známa blondínka nám ukázala aj svoj najnovší poklad. Fotografiu princezničky tesne po narodení  si môžete exkluzívne pozrieť na topkách. Rodinke gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

Najnovší poklad milionárskej rodiny - princeznička Hannah.
Zobraziť galériu (8)
Najnovší poklad milionárskej rodiny - princeznička Hannah.

Viac o téme: Denisa Mendrejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu