Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Milionárova snúbenica Mendrejová šokuje vizážou: Neviditeľné tehotenské bruško!

Denisa Mendrejová čaká druhé dieťa. Zobraziť galériu (5)
Denisa Mendrejová čaká druhé dieťa. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Táto žena je fakt tehotná?! Táto otázka napadla snáď každému hosťovi nedávnej módnej prehliadky, kde sa pred pár dňami objavila aj známa modelka a snúbenica milionára Slavomíra Hatinu ml.(40) Denisa Mendrejová (29). Kráska je aktuálne v šiestom mesiaci tehotenstva, no pri pohľade na jej štíhlu postavu by to tipoval zrejme málokto.

Štíhla ako prútik! Denisa Mendrejová patrí bez pochyby k najkrajším Slovenkám. V roku 2009 sa stala Miss Universe SR a na kráse jej neubrali ani mamičkovské povinnosti. S milionárom Slavomírom Hatinom ml. vychováva trojročnú dcérku Grétku a čoskoro sa im rodina rozrastie o ďalšieho člena.

Hoci prvý trimester tehotenstva vraj nebol u Denisy ideálny, dnes je už všetko inak a nevyhýba sa ani spoločenským akciám. Pred pár dňami sme ju stretli na módnej prehliadke, kde sa objavila nahodená v čiernych šatách, ktoré odhalili jej štíhle dlhé nohy. Pri pohľade na Mendrejovú spredu však žiadne tehotenské bruško na nej nebolo vidieť. To, že je v požehnanom stave, si pozorné oči hostí všimli až v momente, keď sa k nim kráska postavila zboku.  

Zaujímalo nás preto, ako sa bývalá kráľovná krásy udržuje vo forme aj počas tehotenstva a či už nejaké to kilo vôbec pribrala. „Nič extra nerobím. Ani vôbec necvičím, jednoducho behám okolo malej, a to je asi najlepší tréning,“ prezradila budúca dvojnásobná mamička, ktorá od začiatku tehotenstva pribrala vraj zhruba 5 kíl. „Dokonca mi teraz veľmi chutí sladké,“ netajila Denisa, ktorá si myslí, že za jej štíhlou postavou a neviditeľným bruškom v ten večer bol jej outfit. „Určite to bolo tými čiernymi šatami. Keby som mala iné, napríklad vzorované, bolo by ho zrejme viac vidieť,“ dodala na záver Mendrejová, ktorej to v ten večer nesmierne pristalo. 

Krásna Denisa Mendrejová je už v šiestom mesiaci tehotenstva. Bruško na nej takmer nevidieť.
Zobraziť galériu (5)
Krásna Denisa Mendrejová je už v šiestom mesiaci tehotenstva. Bruško na nej takmer nevidieť.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Denisa Mendrejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu