Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Wau, z tohto vám padne sánka: Pozrite na telá zabudnutej miss či kráľovien krásy na materskej!

Bývalé Miss Universe ukázali postavičky. Zobraziť galériu (5)
Bývalé Miss Universe ukázali postavičky.

BRATISLAVA - To snáď nie je ani možné! To si pomyslí snáď každý pri pohľade na naše niekdajšie kráľovné krásy, ktoré uplynulé dni predvádzali na istej akcii. Ich dokonalé postavy všetkým vyrážali dych. A to už dávno nie sú tínedžerky, ale vydaté ženy a maminy (takmer) na plný úväzok.

Zrejú ako víno! Tak to rozhodne platí o bývalých víťazkách Miss Universe SR, ktoré sa nedávno zišli na prehliadke pre istú automobilku. Hoci všetky dievčatá sú okúzľujúce a majú úžasné postavy, najvýraznejšími spomedzi všetkých boli dve dvojnásobné mamičky a kráska, ktorá  sa pred dvomi  rokmi vydala za talianskeho modela a odvtedy pôsobí v zahraničí už viac ako doma.

Jednou z nich je dvojnásobná mamička a Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová. Sexi blondínka iba pred tromi mesiacmi porodila svoju druhú dcérku a už sa predviedla na móle v plavkách. Jej dokonalé telo vyrážalo mnohým divákom dych. Viacerí z nich iba krútili nechápavo hlavou a vraveli si, ako to tá žena robí.

Rovnako na tom je aj jej kolegyňa bývalá Miss Universe SR 2010 Anna Amenová, ktorá je tiež mamou dvoch dcér a môže sa pochváliť postavu ako lusk. A do tretice dokonalé krivky predviedla už vydatá pani a bývalá Miss Universe 2007 Lucia Senášiová. Pri týchto kráskach jednoducho platí: čím staršie tým krajšie. Čo myslíte vy?

Lucia Senášiová (druhá zľava), Anna Amenová (tretia zľava) a Denisa Mendrejová (piata zľava) s mladšími kolegyňami
Zobraziť galériu (5)
Lucia Senášiová (druhá zľava), Anna Amenová (tretia zľava) a Denisa Mendrejová (piata zľava) s mladšími kolegyňami

Viac o téme: Denisa MendrejováAnna Amenová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu