Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tajné plány RTVS: Toto sú ich noví moderátori... Sú to známe mená!

RTVS Zobraziť galériu (5)
RTVS (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Nová posila! Verejnoprávna RTVS sa teší čoraz väčšej priazni. Jej relácie sú medzi Slovákmi obľúbené a pravidelne k prijímačom lákajú veľké množstvo divákov. No ako sa nám podarilo zistiť, najnovšie televízia z Mlynskej doliny plánuje k obrazovkám prilákať mládež. A pomôcť im pri tom majú noví moderátori, ktorých mená nie sú verejnosti vôbec neznáme.

Vďaka reláciám ako Nikto nie je dokonalý či Milujem Slovensko si k obrazovkám verejnoprávnej RTVS pravidelne sadá veľké množstvo Slovákov. Televízia by však na svoj program chcela prilákať aj o niečo mladšie ročníky. A práve preto do Mlynskej doliny podľa našich informácií mieri dvojica moderátorov s veľmi zvučnými menami. 

Náš zdroj z RTVS nám prezradil, že na obrazovkách by sa čoskoro mali začať objavovať tanečníci Ondro Antálek a Jakub Ťapák. Obaja pritom verejnosti nie sú úplne neznámi. Veď zatiaľ čo prvý začínal v skupine The Pastels a na obrazovkách Jojky moderoval magazín Top Star, druhý tancoval po boku Laciho Stike-a. Navyše je synovcom herca Mareka Ťapáka. 

Dvojica by vo verejnoprávnej televízii mala uvádzať novú interaktívnu reláciu s názvom Park. „Je to pravda. Môžem vám k tomu povedať iba toľko, že je to začínajúca šou, ktorá je smerovaná pre mladšie publikum a bude sa týkať rôznych tém,“ potvrdil nám naše informácie Antálek, ktorý sa vraj na novú skúsenosť už veľmi teší. 

Tanečníci Jakub Ťapák (vľavo) a Ondro Antálek sú novými moderátormi verejnoprávnej RTVS.
Zobraziť galériu (5)
Tanečníci Jakub Ťapák (vľavo) a Ondro Antálek sú novými moderátormi verejnoprávnej RTVS.  (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Ondro AntálekJakub Ťapák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu