Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brzobohatého vdova Gregorová (63): Veď ona je na zajačikov!

Hana Gregorová Zobraziť galériu (8)
Hana Gregorová

BRATISLAVA/PRAHA – Tá sa teda nezdá! Vdova po českom hercovi Radoslavovi Brzobohatom (†79) Hana Gregorová (63) sa za uplynulý rok poriadne zmenila. Dôvodom bol výrazný úbytok jej váhy. Opeknela a zjavne jej stúplo aj sebavedomie, čoho dôkazom je aj jej nedávny rozhovor pre jojkársky Top Star magazín. Tam priznala, že chce starnúť po boku mladého zajačika.

Hana Gregorová za posledný rok zhodila dvadsať kíl na váhe. Nedávno sa ukázala na Česko-Slovenskom plese, kde pôsobila naozaj spokojne a vyrovnane. Dokonca pre jojkársky Top Star magazín prezradila, že má vo výhľade mladšieho zajačika. „Tak ja si myslím, že keď už do pekla, tak na mladom koni,“ povedala so šibalským úsmevom Gregorová. 

Herečka dokonca prezradila, aký by to mal byť mladík. „Nemám vyhranený typ, proste mal by byť chlap. Ja mám rada mužné typy a aj s takým správaním chlapa. A žiadni muži si nesťažovali v mojom živote,“ uviedla vdova po legendárnom Radkovi Brzhobohatom.

Aktuálne je Hana vraj bez partnera, ale zjavne sama starnúť nemieni. Veď prečo by aj mala – dobre vyzerá a je plná energie, čo určite ocenia aj mladší páni. Nechajme sa teda prekvapiť, či jej osud neprihrá nejakého schopného mladšieho muža.

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu