Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gregorovej vzťah so zajačikom: Je to vážne... Už sa kvôli nej rozvádza!

Hana Gregorová ulovila o 34 rokov mladšieho muža. Zobraziť galériu (4)
Hana Gregorová ulovila o 34 rokov mladšieho muža. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Cez víkend sa na verejnosť dostala informácia, že po boku Hany Gregorovej (63) stojí nový muž. Po štyroch rokoch od smrti milovaného manžela Radka Brzobohatého (†79) tmavovláska ulovila o 32 rokov mladšieho partnera. Navyše ženatého a s dvomi deťmi. No zdá sa, že mladík to s herečkou myslí naozaj vážne. Chce sa totiž kvôli nej rozviesť!

Cez víkend sa u našich západných susedov prevalila informácia o novom vzťahu slovenskej herečky Hany Gregorovej. Veľkým prekvapením bola identita jej novej lásky – vdova po legendárnom hercovi Radkovi Brzobohatom totiž ulovila o 32 rokov mladšieho muža. Ten je navyše ženatý a má dve deti. 


Vdova (63) po legendárnom Brzobohatom ulovila zajačika... Je ešte mladší ako jej syn!


Zdá sa však, že nejde len o akési krátkodobé vzplanutie, ale o skutočnú lásku. Ako totiž informoval český Blesk, mladý Čech nedávno urobil vážne životné rozhodnutie – kvôli herečke chce opustiť manželku a dve deti. „Rodina je z toho úplne zničená,“ prezradil českému denníku dobre informovaný zdroj.

„O jeho vzťahu s Hanou Gregorovou sa dozvedeli cez sociálnu sieť,“ povedal zdroj, s tým, že herečkin zajačik vraj už podnikol aj patričné kroky, aby sa od svojej zákonitej nadobro odpútal. „Došlo to dokonca tak ďaleko, že sa s manželkou rozvádza,“ netajil zdroj a dodal: „Najhoršie na tom je, že má dve malé deti.“ No, musí to byť naozaj veľká láska, keď je mladý Čech schopný pre herečku opustiť svoju ženu a dve deti. Nemyslíte?

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu