Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Spravodajská tvár Markízy prekvapuje: Koniec v televízii po 9 rokoch!

Michael Szatmáry v Markíze končí. Zobraziť galériu (5)
Michael Szatmáry v Markíze končí. (Zdroj: Facebook M.S.)

BRATISLAVA - Skončil! Na obrazovkách televízie Markíza je opäť o jednu známu tvár menej. Po dlhých 9 rokoch pôsobenia v modro-žltej televízii, totiž v týchto dňoch nečakane oznámil svoj koniec skúsený redaktor Televíznych novín Michael Szatmáry (40). A dôvodov na svoj odchod mal vraj niekoľko.

Meno Michaela Szatmáryho divákom markizáckeho spravodajstva rozhodne nie je neznáme. Pravidelne sa totiž objavoval v Televíznych novinách a prinášal zaujímavé reportáže. No po dlhých 9 rokoch pôsobenia na obrazovkách sa redaktor rozhodol v Záhorskej Bystrici skončiť. 

A dôvod? Tých má hneď niekoľko. Svojim priateľom a známym to oznámil prostredníctvom sociálnej siete Facebook. „Ak človek nikdy nezačne, nezvíťazí. Prežil som v tejto inštitúcii 9 nezvyčajných rokov, ale nastal čas, sa posunúť ďalej. Mám rád nové výzvy a teším sa na budúcnosť. V nej totiž plánujem žiť,“ napísal na web Szatmáry.

Pre portál omediach.com však prezradil o príčinách svojho odchodu viac. „Mám veľa ďalších aktivít. Úspešne sa mi rozbehla kariéra stand-up komika a mám bábo. Vďaka všetkým veciam, čo robím – muzika, delet.sk, vlastná talkshow, stand-up a aj Markíza – som skoro vôbec nebol doma,“ povedal bývalý redaktor, ktorý teda aktuálne plánuje z pracovného tempa zvoľniť. 

Od budúceho mesiaca sa dokonca chystá na materskú dovolenku. „Dvanásť rokov som nemal dlhšie dovolenku ako 7 dní naraz. Takže som sa rozhodol. Idem skúsiť byt freelancer a hlavne od marca idem na materskú,“ prezradil Michael. 


Markizácka rodina sa rozrástla: FOTO usmiatej princeznej vás dostane!


Michael Szatmáry oznámil priateľom svoj odchod z Markízy na sociálnej sieti Facebook.
Zobraziť galériu (5)
Michael Szatmáry oznámil priateľom svoj odchod z Markízy na sociálnej sieti Facebook.  (Zdroj: Facebook M.S.)

Viac o téme: Televízne novinyMichael Szatmáry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu