Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markíze »ide karta«: Ďalší trapas na obrazovkách!

Dagmar Hubová a Jana Hubinská. Zobraziť galériu (8)
Dagmar Hubová a Jana Hubinská.

BRATISLAVA – Opäť si u divákov zavarili! Vyzerá to tak, že utorok 19. januára bol pre televíziu Markízu naozaj čiernym. Okrem medzinárodného kiksu kuchára Ľubomíra Herka (36) v Teleráne, kde ho kamera pristihla, ako si robí tzv. lajnu z bieleho prášku, si vyrobili trapas aj v ďalšej publicistickej relácii. V jednej z reportáží magazínu Reflex totiž redaktorka zamenila mená dvoch známych slovenských žien, o čom nás informovala pozorná čitateľka.

Vaše tipy

Toto im nevyšlo! Magazín Reflex prináša divákom predovšetkým ľudské príbehy plné emócií, okorenené bulvárom a rôznymi kuriozitami. Jedna z utorkových reportáží však divákov dosť prekvapila. Pozorná diváčka si totiž všimla, že si redaktorka v príspevku o balete pomýlila mená dvoch známych žien.

Pedagogičku Hudobnej a tanečnej fakulty VŠMU pani Dagmar Hubovú, známu aj z markizáckej tanečnej šou Let´s Dance, premenovali v reportáži na Hubinskú. A to je zas priezvisko známej herečky Jany. „Pozrite si príspevok o baleťákovi, kde bola aj pani Hubová, známa aj mediálne, premenovaná na Hubinskú. Markíze chýbajú základné znalosti a prehľad,“ napísala nám rozhorčene istá čitateľka. Jej slová sme si chceli overiť aj v archíve televízie, ale vydanie z 19. januára tam chýba.

Viac o téme: Jana HubinskáDagmar Hubová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu