Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šňupeme s Markízou: Kuchár Herko »hviezdou« zahraničných stránok... Urážky na adresu Slovákov!

Ľubomír Herko Zobraziť galériu (18)
Ľubomír Herko

BRATISLAVA - Kauza aj za hranicami Slovenska! Utorkové Teleráno je teraz najdiskutovanejšou reláciou nielen v našej krajine, ale aj vo svete. Video, ako kuchár Ľubomír Herko (36) predstiera prípravu kokaínu na užívanie, sa objavilo na mnohých weboch píšucich anglicky, no zaregistrovali ho aj Španieli, Francúzi a naši najbližší susedia Poliaci, Maďari a Česi. Pozreli sme si aj komentáre, aby sme zistili, čo si myslia ľudia v zahraničí. Čítajte, čo napísali o Slovákoch.

Ľubomír Herko bol v utorkovom Teleráne prichytený, ako si kreditnou kartou rozdeľuje kôpku bieleho materiálu a vedľa má položenú zrolovanú bankovku.

Topky.sk položili kuchárovi viacero otázok, zatiaľ sa rozhodol neodpovedať na ne a poskytol nám iba všeobecné vyjadrenie. „V tejto chvíli k tomu chcem povedať toľko, že sa divákom televízie Markíza ospravedlňujem. Prehnal som to a mrzí ma, ako tento pokus o vtip dopadol. Poučil som sa, že vtipkovanie s práškovým cukrom, hoci bol úmysel úplne nevinný, na obrazovku nepatrí. Ešte raz sa ospravedlňujem,” napísal nám do mailu. 

Jeho správaním sa však medzitým zaoberali aj svetové médiá ako The Sun, Mirrorr či Huffington Post a mnoho ďalších internetových stránok z rôznych kútov sveta zverejnilo video z markizáckeho vysielania. 

Šňupeme s Markízou: Kuchár
Zobraziť galériu (18)

Šňupeme s Markízou: Kuchár
Zobraziť galériu (18)

Okrem anglicky píšucich webov sa správa dostala aj k Francúzom, Poliakom či Čechom. A práve naši bratia sa s ničím nemaznali. „Šňupeme s Markízou. Kuchárovi hrozí postih za ‚kokaín‛ v priamom prenose,” znel titulok na Echo24.cz. 

Šňupeme s Markízou: Kuchár
Zobraziť galériu (18)

Šňupeme s Markízou: Kuchár
Zobraziť galériu (18)

Ďalšie zahraničné stránky nájdete v našej GALÉRII

Topky.sk sa pozreli aj na to, čo si o tejto kauze myslia bežní ľudia z iných krajín. Prečítali sme si komentáre na liveleak.com a väčšina prispievajúcich si z celej situácie robila srandu. „Čiže vy takto nemiešate soľ, keď varíte?” vtipkoval jeden. „Chlape, pre tvoju informáciu, všetky tie svetlá a kamery sú znakom, že si vo vysielaní,” strieľal si ďalší z kuchára.

Objavili sa však aj príspevky, ktoré komentovali Slovákov ako takých. A nie v pozitívnom svetle. „V žiadnom prípade nepoužil kokaín, Slováci na to nemajú peniaze,” prečítali sme si. „Bude to pervitín – speed. Všetci tí skazení Slováci na tom fičia celý deň,” tvrdil ďalší človek. Nuž, dobrú vizitku nám tentoraz tento skvelý šéfkuchár neurobil.

Večer sa k nám dokonca dostala informácia, že Markízu navštívila kriminálka. Na príkaz krajského policajného riaditeľa muži zákona prešetrovali incident s domnelou „lajnou” kokaínu. 

teleráno kuchár

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu