Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bláznivá zmena najkrajšej Slovenky: Má fialové vlasy a... Vôbec sa na seba nepodobá!

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová Zobraziť galériu (4)
Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Je to vážne ona?! Kristína Krajčírová (24) patrí jednoznačne k najkrajším Slovenkám súčasnosti. Veď napokon jej tento titul v roku 2012 bol aj oficiálne pridelený - stala sa totiž Miss Slovensko. V týchto dňoch však kráska svojím výzorom všetkých šokovala. Módny návrhár a fotograf Lukáš Kimlička (31) totiž na Instagrame zverejnil fotku, na ktorej má blondínka fialové vlasy a absolútne sa na seba nepodobá.

Pred tromi rokmi Kristína Krajčírová zaujala svojím výzorom natoľko, že na Miss Slovensko získala titul kráľovnej krásy.


Toto je najkrajšia Slovenka roku 2012: Zvíťazila Kristína Krajčírová!


Na sociálnej sieti Instagram však ohuruje dodnes. Najnovšie krehká blondínka všetkých na internete šokovala zmeneným imidžom. A postarala sa o to fotka módneho návrhára a fotografa Lukáša Kimličku.

Kráska má totiž na nej fialové vlasy! Navyše výrazné líčenie sa postaralo o to, že plavovláska bola doslova na nepoznanie. Veď napokon na zábere sa nespoznala ani ona sama. „Toto som ja?“ napísala k fotke prekvapená modelka. Schválne, vy by ste ju identifikovali hneď?

 

Viac o téme: Lukáš KimličkaKristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu