Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Desivá FOTO markizáckeho porotcu: Čo sa to s ním, preboha, stalo?!

Pepa Vojtek Zobraziť galériu (4)
Pepa Vojtek (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Frontman českej kapely Kabát Pepa Vojtek (50) je u nás dobre známy ako porotca speváckej šou Hlas Česko Slovenska. Pred pár dňami sa hudobník objavil po boku svojej partnerky v spoločnosti. A pohľad naňho nebol vôbec príjemný. Rocker totiž pútal pozornosť zakrvaveným okom.

Drsný porotca z Hlasu Česko Slovenska – presne tak pozná väčšina Slovákov českého speváka Pepu Vojteka. Hudobník je však predovšetkým frontmanom českej kapely Kabát a navyše aj vychyteným muzikálovým hercom.

V poslednom období tak toho mal na práci viac než dosť... Krátko pred Vianocami odohral veľký koncert a navyše začal skúšať muzikál. Zrejme aj to sa teda podpísalo pod jeho desivý výzor. Nedávno sa totiž známy Čech objavil v spoločnosti a pohľad naňho bol naozaj hrozivý. Rocker mal celé oko zaliate krvou.

Podľa jeho vlastných slov však nejde o žiadne zranenie, ani nič vážne. Za všetko zrejme môže jeho vysoké pracovné tempo. „Nič to nie je, len prasknutá žilka, asi z toho vypätia, ale teraz budem mať chvíľu pokoj,“ prezradil českému portálu super.cz Vojtek. 

Pepa Vojtek sa nedávno objavil v spoločnosti s krvavým okom.
Zobraziť galériu (4)
Pepa Vojtek sa nedávno objavil v spoločnosti s krvavým okom.  (Zdroj: showpix.cz)

Viac o téme: Pepa Vojtek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu