Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávikov útok na Helenu: Chystá sa žaloba od Vondráčkovej?!

Jaro Slávik sa nelichotivo vyjadril na adresu Heleny. Tvrdí, že nemyslel Vondráčkovú, ale Trójsku. Zobraziť galériu (8)
Jaro Slávik sa nelichotivo vyjadril na adresu Heleny. Tvrdí, že nemyslel Vondráčkovú, ale Trójsku.

BRATISLAVA – Mal si radšej hryznúť do jazyka! Porotca Jaro Slávik (41) v stredajšom Talente prirovnal legendárnu Helenu k starej vykopávke. Hoci on tvrdí, že myslel Trójsku, všetkým je jasné, že mal namysli Vondráčkovú (65). U jej manžela Martina Michala (55) sme preto zisťovali, či plánuje vyvodiť z týchto tvrdení aj právne dôsledky. Je o ňom totiž známe, že rád rieši spory súdnou cestou.

V stredajšej časti šou Česko Slovensko má talent prekvapil porotca Jaro Slávik oba národy svojím vyjadrením. „Čím väčšia vykopávka, tým lepšie. Však si zober Helenu,“ povedal na margo vystúpenia staršej súťažiacej. Hoci sa teraz tvári, že nemyslel Vondráčkovú ale Trójsku, neverí mu to nikto. Ani Lucie Bílá, ktorá sa po jeho komentári ohradila: „No dovoľ! Ja sa viem biť. Hovoriť takto o mojej kolegyni sa nehodí.“


Slávik urazil pred oboma národmi Helenu: Vondráčkovej muž na ňom nenechal nitku suchú!


Ako sme už v tejto súvislosti informovali, muž speváckej legendy má na porotcu jasný názor. „Čím väčšia nula, tým väčší buran. Kto je vlastne Jaro Slávik?“ reagoval Martin Michal, keď sme ho ohľadom tejto témy oslovili. Nakoľko je o partnerovi Vondráčkovej známe, že za svoju polovičku bojuje ako lev a rieši podobné incidenty na súde, tentokrát nad slovami producenta mávol rukou. „Pre nás je to skutočne nula. Máme dosť svojej práce, nieto ešte aby sme sa ním zaoberali,“ odpovedal na otázku topiek, či plánuje Slávika hnať pred súd.

V minulosti však postavil pred právnikov napríklad speváčku Martu Kubišovú, ktorú zažaloval kvôli zrušenému turné legendárneho tria Golden Kids. Najvyšší súd mu však nedal za pravdu. Neuspel ani v prípade kauzy s Wandou Hrycovou, kedy sa súdil kvôli Heleninmu účinkovaniu v predstavení Hello Dolly. Víťazstvo si však môže na svoje konto pripísať v spore s herečkou Kateřinou Brožovou. Tá ho zažalovala za to, že ju prirovnal k Trabantu, zatiaľ čo Vondráčkovú označil za Mercedes. Súd vtedy uznal, že za tento výrok sa nemusí ospravedlniť.

Viac o téme: TalentHelena VondráčkováJaro SlávikMartin Michal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu