Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kollár prichytený s ďalšou ženou: Ejha, ale táto je vydatá!

Boris Kollár Zobraziť galériu (21)
Boris Kollár (Zdroj: archív B. K.)

BRATISLAVA - A nedá si s tými kráskami pokoj! Podnikateľ Boris Kollár (50), ktorý sa v slovenskom šoubiznise zviditeľnil predovšetkým svojimi milostnými avantúrami a plodením jedného potomka za druhým, bol nedávno prichytený s ďalšou ženou. Týždenník Plus 7 dní ho nafotil v spoločnosti známej modelky. Má to však háčik, známy donchuan lovil v cudzích vodách - táto dáma je vydatá!

Sukničkár sa v ňom nezaprie! Podnikateľ Boris Kollár to so ženami jednoducho vie. Hoci posledné roky tvoril navonok stabilný pár s  Andreou Heringhovou, v súkromí sa po jeho boku strieda jedna kráska za druhou. Za pár rokov toho vystriedal viac ako dosť, no iba niektoré jeho aférky sa dostali na svetlo sveta.

Jeho rodina sa medzičasom poriadne rozrástla, doposiaľ má 9 potomkov s ôsmimi ženami. Ako sa najnovšie zdá, ani po 50-tke sa krásnych žien nemieni vzdať.  Týždenník Plus 7 dní ho totiž nedávno nafotil v spoločnosti známej krásky.

V centre hlavného mesta ho načapali na stretnutí s vychytenou topmodelkou Vierou Schottertovou. Problém je, že známa brunetka je vydatá. Hoci takéto stretnutie ešte nemusí nič znamenať, v tomto prípade zbystrí pozornosť snáď každý v šoubiznise. Ide predsa o Borisa Kollára, ktorý – čo sa týka žien – veľké zábrany nemá. Už v minulosti predsa randil s vydatou Lindou Rezešovou.

Hoci sa v poslednom období venoval predovšetkým utečeneckej kríze, zjavne si našiel čas aj na príjemnejšie aktivity, ktoré však spomínanému týždenníku vehementne popieral. Podnikateľ tvrdil, že sa s touto brunetkou v poslednom čase nestretol. Zrejme má problémy s pamäťou, lebo inak sa nedá vysvetliť, že si nespomína na stretnutie, ktoré bolo koncom novembra v centre hlavného mesta. Na Hviezdoslavovom námestí ho odfotili, ako na niekoho čaká. Po chvíli sa objavila Viera s dcérou, nevyzerá to teda na náhodu.

No o pár dní neskôr si na toto stretnutie už Boris nepamätal.„Asi ťažko ste ma s ňou mohli vidieť, lebo som ju veľmi dlho nevidel. Ani neviem, kedy naposledy,“ tvrdil pre spomínaný časopis Kollár. „Myslím si, že som ju stretol asi pred mesiacom na jednej oslave, kam prišla aj s partnerom,“ uviedol Boris, ktorý sa zjavne drží starého známeho – zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať!

Ani modelka nebola o nič zhovorčivejšia. „Môžete si odpustiť takéto požiadavky? Ja žijem pokojný život so svojím manželom a s mojou dcérou, tak vás poprosím, pýtajte sa takéto otázky ľudí, ktorých baví byť v médiách. Mňa to nebaví,“ vysúkala zo seba Viera, ktorá donedávna zapĺňala titulky svetových médií. Aj na Slovensku sa premávala po móle a objavila sa aj na premiére filme 50 odtieňov sivej.

V kine sedela, čuduj sa svete, práve vedľa Kollára. Dokonca v októbri otvárala módnu prehliadku známeho slovenského návrhára, kde podnikateľ sedel v publiku. Zrejme iba čas ukáže, či krásnej modelke nestroskotá doteraz vraj ideálne manželstvo s exotickým partnerom Souleymanom Domumoyom a nestane sa ďalšou matkou, ktorá by Kollárovi porodila 10. dieťa.  

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu