Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kruté vytriezvenie pre Markízu: 30 tisíc eur denne letí von oknom!

Televízia Markíza prišla o poriadnu sumu peňazí. Zobraziť galériu (9)
Televízia Markíza prišla o poriadnu sumu peňazí. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Drahé precitnutie! Televízia Markíza sa v tejto sezóne rozhodla priniesť na svoje obrazovky romantický seriál. Kukučka si však nenašla dostatočné množstvo priaznivcov. Musela sa presunúť na menšiu stanicu a od minulého týždňa dokonca chodí v naozaj nelukratívnom čase okolo štvrtej poobede. A to pritom išlo o jeden z tých drahších seriálov, ktorých náklady sa zvyknú pohybovať aj okolo 30 tisíc eur za jednu časť. Tieto peniaze akoby v Záhorskej Bystrici vyleteli von oknom.

Po skončení Chlapi neplačú sa Markíza rozhodla priniesť ďalší dlhodobejší seriál. Tentoraz stavila na romantiku a vytvorila Kukučku. Podľa medializovaných informácií išlo o jeden z drahších projektov. Nakrúcalo sa dokonca aj v zahraničí. Španielska vila podľa informácií Plus 1 deň stála 30 tisíc týždenne. 

Celkovo sa výroba seriálov na Slovensku bežne pohybuje v rozmedzí od 15 tisíc eur do 30 tisíc eur za jeden diel. S prihliadnutím na zahraničné nakrúcanie a medializované informácie, že Kukučka bude jedným z drahších projektov, môžeme predpokladať, že sa jej cena pohybuje skôr na tej hornej hranici. Veď ani herci určite neboli lacní – hlavní hrdinovia sú síce pomerne neznámi, ale sekundujú im mená ako Maroš Kramár, Roman Luknár, Alexander Bárta, Anna Šišková či Ľuboš Kostelný. No a hlavnú pieseň vytvoril Elán, ktorí sa s málom veru neuspokojí. 

Bohužiaľ, v prípade tejto investície išlo o vyhodené peniaze. Markíza totiž už stihla seriál presunúť na menšiu stanicu. „Po novom sa na premiérové epizódy svojho obľúbeného rodinného seriálu Kukučka môžete tešiť vždy od pondelka do piatku o cca 16.30, v televízii Doma!” informovala televízia na svojom webe. 

No ani po tomto presune zrejme nepodával projekt najlepšie výkony, pretože od minulého týždňa už svieti v programe s časom 15.45. Jednoducho povedané – tento počin bol potichučky uprataný tam, kde slabými výkonmi urobí najmenej škody. A ďalšia séria sa samozrejme nenakrúca, ako už informoval portál mediaboom. V Záhorskej Bystrici sa teraz musia poriadne zamyslieť, ako po tomto prepadáku vyrobiť viac muziky za menej peňazí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu