Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečky z Kukučky nahé na fotkách: Toto na Markíze neuvidíte!

Anna Šišková, Vlastina Svátková a Eva Pavlíková hviezdia v markizáckej Kukučke. V minulosti si však strihli aj oveľa odvážnejšie úlohy. Zobraziť galériu (7)
Anna Šišková, Vlastina Svátková a Eva Pavlíková hviezdia v markizáckej Kukučke. V minulosti si však strihli aj oveľa odvážnejšie úlohy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Odhalili sa! Markíza začiatkom septembra zaradila do svojho programu nový seriál s názvom Kukučka. Ten priviedol na obrazovky žlto-modrej stanice aj také slovenské herečky, o ktorých nebolo v Záhorskej Bystrici v poslednom období veľmi počuť. Diváci si tak môžu vychutnať pohľad na Annu Šiškovú (55), Evu Pavlíkovú (55), či doposiaľ menej známu Vlastinu Svátkovú (33). Všetky dámy stvárňujú v novinke seriózne postavy. V minulosti si však strihli pred kamerami aj oveľa odvážnejšie úlohy. Presvedčte sa sami!

Anna Šišková stvárňuje v markizáckej Kukučke mamu hlavnej hrdinky Táni (Mária Havranová) Marušku Jablonskú.
Zobraziť galériu (7)
Anna Šišková stvárňuje v markizáckej Kukučke mamu hlavnej hrdinky Táni (Mária Havranová) Marušku Jablonskú.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Anna Šišková si v minulosti zahrala aj oveľa pikantnejšie úlohy. Svoje nahé telo ukázala hneď v niekoľkých filmoch. Prsia vystavila na obdiv dokonca aj nedávno - keď mala 52 rokov (horné snímky). A to v dráme 7 dní hriechov.
Zobraziť galériu (7)
Anna Šišková si v minulosti zahrala aj oveľa pikantnejšie úlohy. Svoje nahé telo ukázala hneď v niekoľkých filmoch. Prsia vystavila na obdiv dokonca aj nedávno - keď mala 52 rokov (horné snímky). A to v dráme 7 dní hriechov.  (Zdroj: BlueSky Film/archív STV)


Eva Pavlíková sa v markizáckej Kukučke objavuje v úlohe mamy evanjelického farára Cyrila (Ľuboš Kostelný).
Zobraziť galériu (7)
Eva Pavlíková sa v markizáckej Kukučke objavuje v úlohe mamy evanjelického farára Cyrila (Ľuboš Kostelný).  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ani Eva Pavlíková sa v minulosti nebránila odhaleným scénam. Svoje úplne nahé prsia ukázala napríklad vo filme Hĺbkový rekord, keď mala sladkých 25 rokov.
Zobraziť galériu (7)
Ani Eva Pavlíková sa v minulosti nebránila odhaleným scénam. Svoje úplne nahé prsia ukázala napríklad vo filme Hĺbkový rekord, keď mala sladkých 25 rokov.  (Zdroj: archív STV)


Vlastina Svátková patrila doposiaľ na Slovensku k menej známym herečkám. Aktuálne sa objavuje v markizáckej Kukučke, kde stvárňuje sexi manželku vplyvného politika. Je švagrinou Marušky Jablonskej.
Zobraziť galériu (7)
Vlastina Svátková patrila doposiaľ na Slovensku k menej známym herečkám. Aktuálne sa objavuje v markizáckej Kukučke, kde stvárňuje sexi manželku vplyvného politika. Je švagrinou Marušky Jablonskej.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Charizmatická Vlastina Svátková je vyhľadávanou herečkou najmä v susednom Česku. Tam sa objavila už v mnohých televíznych seriáloch či filmoch, kde ukázala aj svoje nahé telo. Pohľadom na jej dokonalé prsia sa diváci mohli nabažiť napríklad v seriáli První republika.
Zobraziť galériu (7)
Charizmatická Vlastina Svátková je vyhľadávanou herečkou najmä v susednom Česku. Tam sa objavila už v mnohých televíznych seriáloch či filmoch, kde ukázala aj svoje nahé telo. Pohľadom na jej dokonalé prsia sa diváci mohli nabažiť napríklad v seriáli První republika.  (Zdroj: česká televize)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Eva PavlíkováAnna ŠiškováVlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu