Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Heringhovej dva kiksy v 16 cm podpätkoch: Pozrite, ako sa strápnila!

Andrea Heringhová Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová

BRATISLAVA – Toto jej nevyšlo! Andrea Heringhová (35) patrí k ženám, ktoré dbajú o svoj zovňajšok. Na verejnosti je vždy nahodená do krásnych a luxusných kúskov, ktoré jej mnohé ženu môžu iba závidieť. Pred pár dňami sa po dlhšom čase opäť objavila v spoločnosti, kde pútala pozornosť všetkých prítomných. A to nielen vďaka svojmu dokonalému stylingu, ale predovšetkým kvôli drahým čižmám s poriadne vysokým podpätkom. A čo čert nechcel, práve tie ju v ten večer zradili a vyrobila si tak menší trapas.

Andrea, bolo ti to treba?! Bývalá playmate Andrea Heringhová sa v slovenskom šoubiznise zviditeľnila predovšetkým ako partnerka a matka dvoch detí známeho podnikateľa Borisa Kollára.  Keďže je známe, že sa multiotecko o svoje „ženy“ a deti stará, ani brunetka nie je výnimkou. V spoločnosti ju vždy vidieť tip-top nahodenú.

A nebolo tomu inak ani pred pár dňami na znovuotvorení istého nákupného centra, kam prišla vystajlovaná v sexi šatách a v extra vysokých luxusných čižmičkách. A práve tento skvost za 1300 eur, ktorý je známy svojou červenou podrážkou, ju počas večera poriadne potrápil. Markizáckej Smotánke sa totiž podarilo zachytiť, ako sa Heringhová v ten večer strápnila. 

V priebehu pár minút sa jej prihodili hneď dva kiksy v 16 centimetrov vysokých podpätkoch – zakopla na rovnej zemi  a len-len, že udržala rovnováhu. Nebyť jej kamarátky modelky Denisy Mendrejovej, ktorá ju zachytila, možno by sa Andrea zrúbala na zem. Ako sa zdá, bývalej playmate nevadí, že sa strápni, hlavné, že dobre vyzerá. Zrejme sa riadi heslom, že pre krásu sa musí trpieť, a to doslovne.

VIDEO: Heringhovej chôdza na vysokých podpätkoch

Heringhová čižmy

Viac o téme: Andrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu