Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Heringhová prezlečená 3-krát za jeden večer: Outfity za viac ako 70 000 eur!

Andrea Heringhová sa trikrát za večer prezliekla. Zobraziť galériu (8)
Andrea Heringhová sa trikrát za večer prezliekla. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Toto sa len tak nevidí! Andrea Heringhová (35) patrí k ženám, ktoré majú štýl a milujú luxus. Vďaka podnikateľovi Borisovi Kollárovi (50), s ktorým má bývalá playmate dve deti, si to môže aj dovoliť. Na nedávnej módnej prehliadke sa objavila hneď v troch outfitoch, ktorých cena presiahla 70 tisíc eur.

Andrea Heringhová si vďaka podnikateľovi Borisovi Kollárovi môže dovoliť aj to, o čom mnohé iné ženy iba snívajú. Na každej spoločenskej akcii vždy očarí svojím outfitom. A inak to nebolo ani na nedávnej módnej prehliadke, kde sme ju mohli vidieť až v troch kreáciách.


Vyprsené módne dni: MEGAvýstrih plastikovej Slovenky, Heringhová v koženej podprsenke, Sklovská úplne BEZ!


Markizácka Smotánka zistila, že oblečenie a doplnky, v ktorých sa Andrea predviedla, mali hodnotu viac ako 70 tisíc eur. Pred prehliadkou prišla brunetka v civilnom oblečení za 5 tisíc eur. Oblečenú mala bielu blúzku a farebné legíny, ktoré doplnila luxusným šálom v hodnote 600 eur, náušnicami za 300 eur a kabelkou svetoznámej značky za 3500 eur.

Potom zahviezdila na móle v prepychovej róbe od slovenského kontroverzného návrhára. Tento kúsok sa spolu so šperkmi a topánkami cenou vyšplhal na neuveriteľných 63 200 eur. A aby toho nebolo málo, na následnú afterpárty sa Heringhová obliekla zas do iného – ukázala sa v bielych šatách za 1600 eur.

Aj keď luxusná róba, ktorú predvádzala, nepatrí zatiaľ do Heringhovej šatníka, na nedostatok peňazí sa kráska evidentne nemôže sťažovať. Veď ani na svojich dvoch vlastných outfitoch vôbec nešetrila a zacvakala za ne približne 7000 eur. 

Andrea Heringhová v troch luxusných outfitoch, ktorých cena presahuje 70 tisíc eur.
Zobraziť galériu (8)
Andrea Heringhová v troch luxusných outfitoch, ktorých cena presahuje 70 tisíc eur.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Andrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu