Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollár sa pustil už i do Vášáryovej: Doživotne by sme si ju vážili, teraz si ju budeme pamätať takto!

Podnikateľ Boris Kollár sa pustil aj do političky Magdy Vášáryovej. Zobraziť galériu (7)
Podnikateľ Boris Kollár sa pustil aj do političky Magdy Vášáryovej.

PRAHA/BRATISLAVA – Stoja proti sebe! Poslankyňa Národnej rady SR Magda Vášáryová (67) pred pár dňami zaujala svojím vystúpením v priamom prenose Českej televízie. V ňom skritizovala niektorých politikov za ich prístup k téme utečencov. Herečkine slová vyvolali rozporuplné reakcie. Chladným nenechali ani podnikateľa Borisa Kollára (50). Umelkyňa ho poriadne naštvala. Ktoré jej slová ho najviac vytočili? A ako by situáciu riešil on?

Herečka a politička Magda Vášáryová sa pred pár dňami objavila v Českej televízii, kde divákom odprezentovala svoj pohľad na riešenie aktuálnej utečeneckej krízy v Európe. Nešetrila pritom slovenských a ani zahraničných politikov. Vyčítala im zbabelosť a sledovanie vlastných volebných preferencií. Vášáryovej vyjadrenia u mnohých divákov vyvolali rozporuplné reakcie. Pohoršenie neskrýval ani podnikateľ Boris Kollár.

Boháča nahnevala predovšetkým jej odpoveď na otázku, či si dokáže predstaviť, že by politici išli proti väčšine svojho národa. Sedemdesiat percent Slovákov totiž v prieskume povedalo, že nechce imigrantov. Opozičná poslankyňa NRSR odpovedala, že by mali ísť. Teda aspoň tí, ktorí chcú byť pre budúcnosť štátnikmi. To Borisa nahnevalo, a tak Vášáryovej venoval status na sociálnej sieti. „Táto pani bola skvelá herečka, nikdy sa nemala dať na politiku a do konca života by sme si ju vážili. Teraz si ju budeme pamätať takto,“ napísal Kollár a pridal smutného smajlíka.  

V tejto súvislosti sme sa s boháčom spojili. „Politik je volený občanom a má zastupovať záujem občana. A to v prvom rade! To je jeho poslanie. Nemá ho kárať, poučovať, či vysmievať sa z jeho neinformovanosti. Ak má pocit, že je občan neinformovaný, má urobiť kampaň, ale nie ho poučovať a zosmiešňovať tak, ako to s obľubou robí napríklad Kiska,“  povedal pre topky.sk podnikateľ, ktorý nešetril ani prezidenta SR.

Biznismen tiež zároveň prezradil, čo si myslí o samotnej Vášáryovej: Nesmierne si ju vážim za jej prínos a obohatenie Slovenska v kultúrnej sfére. No jej odpoveď ako političky na spomínanú otázku je absolútne neprijateľná a scestná. Abstrahujme, prosím, teraz tému utečenci, humanizmus, či čokoľvek iné z toho a zastavme sa pri podstate jej odpovede. A to, či má politik ísť proti 90% (v rozhovore Českej televízie odznelo 70%, pozn. red.) vôle voličov. Jej odpoveď, že MÁ!!!, je pre mňa neprijateľná!“  Na koho strane stojíte vy? Vyjadrite svoj názor v ankete.

Viac o téme: Magda VášáryováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu