Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prestížny ples v Košiciach nebude! Kvôli havárii Evy Varholíkovej

Ples v hoteli pre smotánku tento rok nebude Zobraziť galériu (11)
Ples v hoteli pre smotánku tento rok nebude (Zdroj: Miro Vacula)

KOŠICE – Najpompéznejší košický ples miestnej smotánky tohto roku nebude! Ide o podujatie, ktoré bolo vždy v réžii rodiny Rezešovcov a samotný Július Rezeš sa pasoval za hostiteľa. Rezešovská rodina sa na ňom prezentovala v luxusných róbach a užívala si svoju plesovú slávu.

Svoje vylepšené prsia v odvážnej róbe ukázala hosťom Eva Varholíková. Jej švagriná Eva Rezešová zas ohurovala exkluzívnymi róbami. Ples zvyčajne moderovali prominentní umelci ako Miloslav Donutil alebo Martin Dejdar. Naposledy hostí bavila i Dara Rolins.

Tento rok je všetko ináč. Keďže Eva Varholíková sedí vo väzbe v Maďarsku kvôli augustovej havárii, pri ktorej zomreli štyria ľudia, tak sa jej najbližšia rodina rozhodla, že zo solidarity plesať nebude. „Tohto roku ples nebude. Až o rok. Odkladá sa kvôli tej udalosti,“ potvrdil nám hovorca rodiny Rezešovcov Tomáš Bálint.

Štafetu najreprezentačnejšieho košického plesu, tak prevzal ples v inom hoteli, ktorý už šiestykrát organizuje úspešná fitnesska Janka Kordiaková. Konať sa bude 25. januára, moderovať ho bude Marcel Forgáč a okrem pútavého programu nebude chýbať ani polnočné prekvapenie. „Pripravujeme retro filmový návrat,“ prezradila Kordiaková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu