Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nešťastné chvíle Eriky Barkolovej: Rozchod po 3,5 roku a jej exfrajer sa oženil!

Erika Barkolová je opäť sama. Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová je opäť sama.

BRATISLAVA - Jojkárka Erika Barkolová (38) nikdy oficiálne nepriznala, že tvorí pár s Andrejom Šošokom, synom známeho džezového hudobníka Doda Šošoku (†65). Teraz však už netají, že sa po 3,5-ročnom vzťahu rozišli. A kým blondínke to v súkromnom živote akosi nevychádza, jej expartner a osudová láska Rado Balogh (37) sa podľa našich informácií nedávno oženil.

Znovu je single! Erika Barkolová sa naposledy objavovala v spoločnosti po boku Andreja Šošoku. Na otázku, či tvoria pár, však nikdy priamo neodpovedala. „Nemám potrebu riešiť svoje vzťahy na verejnosti. Všetci naši blízki priatelia vedeli, že sme spolu,” povedala nám k tomu jojkárka. 

O synovi džezového hudobníka Doda Šošoku však hovorí už len v minulom čase. Po 3,5 roku sa totiž rozišli, už tri mesiace je redaktorka Top Staru sama. „Bolo to vzájomné rozhodnutie,” uviedla Erika k dôvodom rozchodu. 

No okrem toho, že sa jej vzťah ocitol v troskách, jej osud naložil ešte viac. Pred Šošokom totiž randila s Radom Baloghom, ktorého poznala už od základnej školy. A blondiak, o ktorom hovorila ako o svojom osudovom mužovi hneď po exmanželovi, sa v týchto dňoch oženil. 

Rado podľa našich informácií 12. septembra povedal áno tmavovlasej Bratislavčanke Danke. Barkolová však tvrdí, že mu želá šťastie. „S Radkom sme zostali priatelia. Teším sa, že našiel ženu svojho života a prajem im obom len to najlepšie,” vyhlásila pre topky. No, snáď sa aj pre ňu ešte nájde ten pravý...

 

 

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu