Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dráma okolo únosu lietadla na Cypre: Ohrozená aj známa jojkárka!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (4)
Erika Barkolová

CYPRUS – Zažíva deň plný strachu! Moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu Erika Barkolová (38) v týchto chvíľach zažíva problémy a strach. Blondínka je totiž momentálne na ostrove Cyprus, kde dnes pristálo unesené egyptské lietadlo, a tak je priamo v centre tejto drámy.

Hrozba teroristov, únos lietadla a návrat domov v nedohľadne! Jojkárska redaktorka Erika Barkolová sa momentálne nachádza na  Cypre, kam pred pár dňami pricestovala za staršou dcérou Patríciou, s ktorou na ostrove strávila veľkonočné sviatky. Dnes ráno však týmto štátom otriasla dráma, ktorú sleduje celý svet. Na letisku v cyperskej Larnake dnes totiž pristálo unesené civilné egyptské lietadlo.

Po nedávnych teroristických útokoch v Bruseli táto správa okamžite vyvolala paniku nielen v tejto turistickej destinácii. Podľa doposiaľ zistených informácií však lietadlo neuniesli teroristi, ako sa spočiatku predpokladalo, ale istý muž Sajfa Addina Mustafa.

A práve dnes má Barkolová odtiaľ odísť domov. Odlet jej však môže skomplikovať práve táto nečakaná dramatická situácia, čo potvrdila aj na svojom profile na sociálnej sieti, kde svojím priateľom napísala o vzniknutých problémoch: „Priatelia nebude niekto dnes večer v Budapešti? Potrebujem sa dostať do Bratislavy. Teda ak sa mi podarí odletieť, keďže v Larnake pristáli teroristi.” Hoci sme sa snažili s Erikou skontaktovať, doposiaľ nám neodpísala. Pre jojkársky Topstar sa však stihla vyjadriť.

„Ja sa nachádzam v Limassole, čo je asi 45 minút autom od letiska Larnaka, kde sa aktuálne dejú tie veci, čo sa dejú. Dozvedela som sa to iba pred chvíľkou,” uviedla Erika, ktorá priznala aj určité obavy. „Najhoršie je, že ja nám odletieť práve dnes večer z Larnaky do Budapešti a naozaj neviem, čo sa deje. Spojila som sa aj s leteckou spoločnosťou. Povedali mi, že ten môj let zatiaľ zrušený nie je, ale v tejto chvíli vôbec neviem, či odletím, alebo nie, alebo čo budem robiť. Zatiaľ sa idem asi ešte prejsť k moru, rozdýcham to, uvidím a potom zavolám na letisko alebo do leteckej spoločnosti, že ako sa vyvinula situácia, ale pevne verím, že sa to vyrieši tak, aby som mohla odletieť z Larnaky,” povedala známa jojkárka. Dúfajme, že sa jej nakoniec podarí v zdraví priletieť domov.

Jojkárka Erika Barkolová informovala na sociálnej sieti svojich priateľov o tom, že sa ocitla v centre cyperskej drámy.
Zobraziť galériu (4)
Jojkárka Erika Barkolová informovala na sociálnej sieti svojich priateľov o tom, že sa ocitla v centre cyperskej drámy.

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu