Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikošky z dvojičiek: Komplikácie pre Andyho Krausa a otrasne špinavé nechty!

Andyho Krausa zaskočilo tehotenstvo Zuzany Porubjakovej a jedna z postáv musím  mať poriadne špinavé nechty. Zobraziť galériu (8)
Andyho Krausa zaskočilo tehotenstvo Zuzany Porubjakovej a jedna z postáv musím mať poriadne špinavé nechty.

BRATISLAVA - Nebolo to ľahké! Televízia Joj cez víkend odštartovala svoj nový seriál Dvojičky. Podľa výsledkov sledovanosti si sitkom pozrelo naozaj veľké množstvo ľudí, ktorí boli zrejme zvedaví na nový projekt Andyho Krausa (48). Topky.sk zistili, ako sa táto novinka natáčala. Čo zaskočilo samotného režiséra a čím všetkým si musel prejsť Sväťo Malachovský (43), ktorý hrá dvojúlohu?

Počas víkendu mohli diváci sledovať prvú časť nového seriálu Andyho Krausa. A sledovanosť prvej časti Dvojičiek svedčí o tom, že na jeho nový projekt bolo zvedavých naozaj veľa ľudí. 

Topky.sk zisťovali, ako sa sitkom natáčal a čím všetkým si museli prejsť herci, ale aj režisér. Andy Kraus mal už dávnejšie predstavu, kto by mal v seriáli hrať. Postavy boli preto písané už s ohľadom na konkrétnych hercov. Zrazu však prišla nečakaná správa o tehotenstve Zuzany Porubjakovej. 

Herečka však napriek tomu úlohu získala a kvôli jej stavu sa upravoval scenár. To, že jej postava Carmen čaká dieťa, bolo nakoniec zakomponované hneď do úvodnej časti. Z toho, že túto skutočnosť sa snažila pred rodinou utajiť, vyplynulo hneď niekoľko vtipných scén. 

Hlavnú úlohu hrá Svätopluk Malachovský, ktorý stvárňuje rovno dvoch bratov. „Sám povedal, že si siahol na dno, bolo to naozaj náročné,” prezradil nám zdroj z nakrúcania. Hoci všetci jeho kolegovia museli pred nakrúcaním vždy absolvovať premenu na svoju postavu, on si to samozrejme všetko prežil zdvojene. 

Ako Adam z mesta má vypchaté brucho, briadku aj vlasy prefarbené na čierno a umelé zuby mu vytvárajú mierny predkus. Ako dedinský Šani zas musí mať parochňu, kotlety a poriadne špinavé nechty – tie mu upravuje maskérka, aby pôsobil ako človek, čo celý deň pracuje na farme. 

Najvtipnejší je ale asi prevlek Diany Mórovej. Kým v šou Česko Slovensko má talent vyzerá ako skutočná diva, v Dvojičkách je úplne iná. Má nielen parochňu, ale aj falošné kilá navyše a obrovský zadok, kvôli ktorému chodí naozaj smiešne. 

Projekt sa nakrúcal približne dva mesiace a má 12 častí. Štáb používal špeciálnu kameru pri scénach, v ktorých sa stretnú Šani a Adam. 

Viac o téme: DvojičkyZuzana Porubjaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu