Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdny Jan Kraus sa stráca pred očami: Vychudnuté telo, prepadnutá tvár... Strach o jeho zdravie!

Jan Kraus v priebehu roka viditeľne schudol. Zobraziť galériu (7)
Jan Kraus v priebehu roka viditeľne schudol. (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - Čo sa to s ním deje?! Výzor českého moderátora Jana Krausa (62) sa dosť dlho výrazne nemenil. V poslednom období však svojím vzhľadom púta pozornosť. V pomerne krátkom čase sa totiž známemu mužovi podarilo výrazne zhodiť a dnes prekvapuje vychudnutým telom a prepadnutou tvárou. Niet preto divu, že fanúšikov prepadol strach o jeho zdravie.

Jan Kraus patrí k najväčším hviezdam českého televízneho sveta. Jeho relácia totiž u našich západných susedov patrí k tým najsledovanejším. O jej obľube napokon svedčí aj fakt, že sa na obrazovkách drží už dlhé roky. 

Za ten čas sa výzor moderátora nijako výrazne nemenil. V poslednom období však jeho vzhľad púta čoraz viac pozornosti a verní diváci sa začali obávať o jeho zdravie. Kraus totiž v krátkom čase výrazne schudol. Telo má oproti vlaňajšku vychudnuté a tvár prepadnutú.

Moderátor akoby sa strácal pred očami. Niet preto divu, že fanúšikovia začali myslieť aj na to, či známu tvár netrápi nejaká zákerná choroba. No našťastie to tak nie je. Ako totiž Jan minulý týždeň vo svojej šou prezradil, úbytok váhy bol zámerný.

Priznal však, že ľudí vo svojom okolí tým dosť vystrašil. „Ja som tiež schudol. A od tej doby sa ma všetci pýtajú, čo mi je,“ vyhlásil v relácii Kraus, ktorý zmenil svoje stravovanie – kravské mlieko úplne vymenil za kozie a klasické pečivo nahradil ražným. „Zo mňa si už aj predavačka v obchode robí srandu – a koziu salámu nechcete?” zavtipkoval. 

Na zmenu jedálnička moderátora naviedla vraj jeho partnerka, herečka Ivana Chýlková. „Mňa partnerka požiadala, aby som sa toho programu zúčastnil. Ona to vyskúšala prvá v našej rodine. A normálne som ju nespoznával, zrazu bola plná energie,“ podelil sa o skúsenosti herec a zabávač. A on sám je jasným dôkazom, že úprava stravy je tým najdôležitejším v boji proti nadbytočným kilogramom. 

Jan Kraus púta pozornosť vychudnutým telom a prepadnutou tvárou.
Zobraziť galériu (7)
Jan Kraus púta pozornosť vychudnutým telom a prepadnutou tvárou.  (Zdroj: FTV Prima)

Viac o téme: Jan KrausShow Jana Krausa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu