Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nechutný podraz pred kamerami: Kraus to prehnal, diváci sú zhnusení!

Jan Kraus predviedol vo svojej relácii dosť necitlivý prístup k hosťovi. Zobraziť galériu (9)
Jan Kraus predviedol vo svojej relácii dosť necitlivý prístup k hosťovi.

PRAHA - Podpásovka! Jan Kraus (61) je známy tým, že hostí vo svojej šou často privádza do rozpakov. Pri lyžiarovi Ondřejovi Bankovi (34), ktorý sa spamätáva z dôsledkov nedávneho hrozivého pádu, však mnohí čakali aký-taký súcit. No namiesto empatického prístupu sa športovec dočkal od moderátora toho najhoršieho, čo mu teraz kto mohol urobiť. Diváci sú z konania českého zabávača doslova zhrození.

Ondřej Bank je český športovec, ktorý 8. februára vystrašil všetkých priaznivcov alpského lyžovania. Po naozaj hrozivom páde počas pretekov bol v bezvedomí prevezený do nemocnice. Našťastie sa prebral a zatiaľ nebadať žiadne vážne následky. Na tvári má ale stále známky prežitého nešťastia. Pri chôdzi si dokonca musí pomáhať barlami. 

No aj napriek týmto obmedzeniam Ondřej súhlasil s účasťou v Show Jana Krausa. V tohtotýždňovej epizóde ako prvý z troch hostí čelil moderátorovým otázkam. Svoje účinkovanie pred kamerami však asi veľmi rýchlo oľutoval. Známy zabávač sa totiž zachoval tak, ako nikto nečakal. 

Hneď po pár minútach totiž začal Kraus v štúdiu prehrávať záznam z desivej jazdy. A to aj napriek tomu, že si bol vedomý, že Ondřej ešte nie je pripravený pozrieť si otrasné scény pádu. Sám to otvorene priznal. Bank začal byť okamžite po spustení záberov nesvoj. Na obrazovku sa nedokázal pozerať - urobil tak len v úvode. Ako sa blížil moment jeho pádu, upieral svoje oči do zeme a s utrpením čakal, kedy to skončí. Moderátor si samozrejme všimol, že jeho hosť nie je úplne vo svojej koži. Keď športovec povedal, že to ešte nevidel a nemá na to silu, Jan zareagoval úplne bezcitne: „Prepáčte, ja to dopozerám.” 

Mnohí diváci sú z jeho prístupu pobúrení a zhnusení, jeho správanie označili za netaktné až neetické. „Ten Kraus je fakt blbec. Bolo to od neho dosť hnusné. Veď Ondřej niekoľkokrát hovoril, že to nechce vidieť,” vyčítali moderátorovi ľudia na sociálnych sieťach. Niektorí na jeho adresu použili aj oveľa tvrdšie slová. Čo si o jeho prístupe myslíte vy? 

VIDEO: Desivý pád lyžiara Ondřeja Banka

Ondřej Bank pád

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu