Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Je to zlatokopka?! Drsná narážka na Verešovú v priamom prenose!

Jan Kraus si počas priameho prenosu rypol do Andrey Verešovej. Tej do smiechu veľmi nebolo. Zobraziť galériu (6)
Jan Kraus si počas priameho prenosu rypol do Andrey Verešovej. Tej do smiechu veľmi nebolo.

BRATISLAVA – Poriadne si do nej rypol! Český zabávač Jan Kraus (61) je dobre známy svojimi uštipačnými poznámkami. Tie si neodpustil ani počas finálového večera Miss Slovensko 2015. V hľadisku pred ním sedeli aj víťazky predchádzajúcich ročníkov, medzi ktorými nechýbala Andrea Verešová (34). Moderátor na brunetku upútal pozornosť hneď v úvode nepríjemnou narážkou na jej adresu. Nepriamo totiž naznačil, že je zlatokopka.

Tohotoročné finále Miss Slovensko moderoval herec a zabávač Jan Kraus, ktorý sa tejto úlohy zhostil už aj v roku 2009. Vtedy urobil rozruch nečakaným pádom z pódia, teraz zaujal uštipačnými poznámkami na adresu viacerých prítomných hostí.

Jednou z nich bola bývalá víťazka tejto súťaže krásy, ktorú Kraus nepriamo nazval zlatokopkou. „Je tu aj Andrea Verešová, ktorá nielenže sa stala všeobecne známou, ale sa aj dobre vydala,“ povedal v priamom prenose. V tej chvíli by ste sa brunetke zrejme krvi nedorezali.

Hoci sa Andrea neustále usmievala – veď missky sú na to trénované – na tvári jej bolo badať, že táto poznámka jej nie je po chuti. Neveriacky zdvihla obočie a jemne jej myklo kútikmi úst smerom nadol.

U moderátora sme preto neskôr zisťovali, či od modelky za tieto narážky na jej osobu nedostal „hubovú polievku”. „To nič nebolo. To, keď niekomu vadí, tak nech ide do sanatória,“ odvetil na našu otázku rázne Kraus. Ako vnímala jeho slová samotná Verešová, sme sa nedozvedeli. Kráska totiž žiadosť o rozhovor odmietla. 

Mnohí diváci však Čechov svojský humor zvozili pod čiernu zem. „Ten moderátor, to je tiež katastrofa. Kde máme našich moderátorov, čo stoja za to? Pán Kraus si myslí, že čím viac ľudí naokolo zhodí, tým viac on vynikne,“ napísali na facebookový profil televízie Joj diváci. „Tie jeho sprosté narážky nepatria na takúto udalosť. Nech si posmeškuje vo svojej relácii a doma,“ vyjadril svoj názor ďalší komentujúci. Ako sa zdá, podľa mnohých to v ten večer Kraus prehnal. 

VIDEO: Ján Kraus o Andrei Verešovej v priamom prenose

Kraus Miss Slovensko 2015

Talkshow Jana Krausa v máji na Slovensku! Lístky sú v ponuke na portáli www.predpredaj.sk. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu