Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nový imidž Nory Mojsejovej: Fíha, veď vyzerá o 20 rokov mladšie!

Nora Mojsejová sa po blond a tmavých dlhých vlasoch pýši novým trendy účesom. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová sa po blond a tmavých dlhých vlasoch pýši novým trendy účesom. (Zdroj: Facebook N.M.)

KOŠICE - Wau, toto jej naozaj vyšlo! Vzhľad Nory Mojsejovej (56) sa za posledné roky výrazne menil. V čase svojej najväčšej slávy pútala pozornosť ešte dlhými blond vlasmi a pred dvomi rokmi zas prekvapila prechodom na tmavohnedú. Dnes sa podnikateľka pýši opäť novým účesom. Svoje bohaté háro si po rokoch nechala výrazne skrátiť a upraviť dopostupna. A treba povedať, že nová frizúra známej východniarke naozaj pristane - pôsobí minimálne o 20 rokov mladšie. Veď posúďte sami.

Dlhé roky poznali Slováci Noru Mojsejovú ako blondínku. Známa východniarka v čase svojej najväčšej slávy pútala pozornosť svetlým három, ktoré mala vždy dokonalo upravené. Pred viac ako dvomi rokmi sa však podnikateľka rozhodla pre výraznú zmenu – svoje plavé vlasy si nechala prefarbiť na tmavohnedo. 

Odvtedy je Košičanka svojmu tmavému looku verná, no so svojím účesom predsa len experimentuje. Najnovšie sa na sociálnej sieti Facebook pochválila fotkami svojho nového imidžu. A treba povedať, že jej to skutočne pristane. Svoje dlhé vlasy si Nora nechala skrátiť o niekoľko desiatok centimetrov a ostrihať dopostupna. Konce si navyše dala jemne zosvetliť. A výsledok? Vyzerá minimálne o 20 rokov mladšie. 

V tejto súvislosti sme oslovili aj samotnú podnikateľku, nech nám prezradí, prečo sa pre takúto zmenu rozhodla. „Dôvod neviem. Chcela som zmenu, tak som si to dala trochu skrátiť a zosvetliť ,“ prezradila pre Topky.sk Mojsejová. „Robil mi to Martin Kittner, to je taký môj kaderník, kamarát. Už som ho 2 roky nevidela, tak bol u mňa na návšteve a hovoril mi, že ma ostrihá. Tak mi to urobil - grátis, ešte k tomu peniaze nechcel. Ani by som mu nedala, lebo nemám,“ povedala so smiechom Nora.

A dobre spravila, keď sa pre zmenu rozhodla, okolie jej totiž nový výzor veľmi chváli. Sama sa s vynoveným účesom cíti skvelo. „Výborne, ja sa v poslednej dobe cítim stále dobre,“ prezradila. Tak snáď to najznámejšej obyvateľke východu ešte dlho vydrží. 

Nora Mojsejová vďaka novému účesu omladla minimálne o 20 rokov.
Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová vďaka novému účesu omladla minimálne o 20 rokov.  (Zdroj: Facebook N.M.)

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu