Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jaro Slávik má svoj pohľad na svet: V živote sa nikomu nepodriaďujem!

Jaro Slávik Zobraziť galériu (5)
Jaro Slávik (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Slovenský producent a scenárista Jaro Slávik má svoj pohľad na vec, za ktorým si vždy stojí.

„Prináša mi to v živote viac negatívneho ako pozitívneho, ale myslím, že je to v mojom živote väčší luxus, než hmotné statky, ktoré si získate tým, že ste submisívnejší a máte schopnosť podriaďovať sa,“ povedal v rozhovore. „Nie všetci môžu s mojimi názormi súhlasiť a nie je ľahké takto chodiť po svete, každý mi to dá, samozrejme, vyžrať, ale je to pre mňa luxus a za luxus sa platí,“ poznamenal porotca obľúbenej šou Česko Slovensko má talent.

V súťaži mladých talentov Slávika roky považovali za prísneho kata, sám sa tak však nevníma. „Ide o to, aby bol človek otvorený, prístupný a pozitívny a snažil sa tým účinkujúcim čo najviac pomôcť, pretože nie je ľahké tam byť a prezentovať sa. Nehovorím, že som sa zmenil na ľudomila, ale mojou úlohou určite nie je niekoho tak znervózniť, aby nemohol vystupovať, práve naopak, snažím sa z tých ľudí vytiahnuť to najlepšie. Netvrdím, že je všetko pozitívne, ale určite som optimistickejší, ako som býval, a to nielen v šou, ale aj v živote,“ podotkol 41-ročný Bratislavčan. 

Na piatej sérii talentu ho upútala najmä technická pripravenosť súťažiacich. „Ľudia, ktorí prišli, boli dokonale pripravení na to, čo budú robiť. Nemali sme tam talent, ktorý by spadol z jasného neba, naopak, tie čísla boli veľmi nacvičené a veľmi eskamotérske a to sú veci, ktoré ma priťahujú viac ako to, že vie niekto trilkovať hlasom, že má niekto talent ako anomáliu, ale potom je v reálnom živote nepoužiteľný,“ zasmial sa Slávik, podľa ktorého si tento rok každý z top 10 súťažiacich skutočne zaslúži svojich pätnásť minút slávy. „Zlatým tlačidlom sme do finále posunuli rovno piatich,“ prezradil porotca. 

Dobre sa mu podľa jeho slov spolupracovalo i s novými členmi poroty. „Mórová a Prachař boli fantastickí. Osviežili šou krásnou ľudskosťou a proaktivitou, bolo to super,“ dodal producent, ktorý sa v súčasnosti okrem pôsobenia v Talente venuje i písaniu ďalšej knihy. „Bude to návod, ako sa stať slávnym a udržať sa,“ naznačil na záver.

Viac o téme: Jaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu