Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hanba na sto rokov: »Speváčka« z jojkárskeho Talentu medzi najhoršími vystúpeniami z celej planéty!

Speváčka z jojkárskeho Talentu Karolína Machů sa ocitla vo výbere tých najhorších vystúpení z celej planéty. Zobraziť galériu (7)
Speváčka z jojkárskeho Talentu Karolína Machů sa ocitla vo výbere tých najhorších vystúpení z celej planéty.

BRATISLAVA – Trapas ako hrom! Televízia Joj tento týždeň odštartovala novú sériu šou Česko Slovensko má talent. Okrem toho však už existuje aj celosvetová verzia Planet’s Got Talent, kde sú zozbierané vystúpenia zo všetkých krajín, kde sa súťaž vysiela. Sú tam naozaj tie najnezabudnuteľnejšie kúsky - či už v pozitívnom alebo v negatívnom zmysle. A medzi tým úplne najhorším sa ocitla aj účastníčka česko-slovenského programu z roku 2012.

To je blamáž! Byť známym a úspešným by chcel byť zrejme každý, ale iba málokomu sa to aj podarí. Zažiariť vo svetle reflektorov túžila aj Karolína Machů, ktorá v treťom ročníku šou Česko Slovensko má talent prišla pred porotu s piesňou od Celine Dion My Heart Will Go On.

„Keď som včera mala generálku, tak sa niektorí aj rozplakali a mali husiu kožu. Takže myslím, že je to dobré,” povedala sebavedomo pred vystúpením mladá študentka. Obdivného potlesku sa však Karolína od poroty ani divákov nedočkala. Bola im skôr na smiech. 

A jej výkon dokonca zaujal aj tvorcov Planet’s Got Talent. V zostrihovej šou sa objavujú tie najlepšie a najhoršie vystúpenia z celého sveta. A asi netreba pripomínať, v ktorej kategórii sa ocitla zaradená účastníčka česko-slovenskej verzie. 

Brunetkin spev sa teda nakoniec dostal k miliónom ľudí, no namiesto úspechu a slávy je z toho hanba na sto rokov. Informoval o tom portál mediaboom.sk. 

VIDEO: Karolínino vystúpenie v šou Česko Slovensko má talent

Hanba Talent

Viac o téme: Česko Slovensko má Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu