Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Strašné spomienky jojkárskej porotkyne Bílej: Znásilnil ju synáčik z vplyvnej rodiny!

Lucie Bílá Zobraziť galériu (3)
Lucie Bílá (Zdroj: SITA)

PRAHA - Strašný zážitok! Lucie Bílá (49) si na začiatku svojej kariéry prešla nočnou morou všetkých žien. Pri sťahovaní jej ponúkol pomoc sympatický mladík, z ktorého sa ale vykľula beštia. Speváčku zbil a znásilnil. Keďže bol z vplyvnej rodiny, trestné oznámenie nikdy nepodala.

Lucie Bílá je slovenským divákom dobre známa nielen ako speváčka, ale aj porotkyňa jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. Keď sa ešte ako krajčírka Hana Zaňáková rozhodla začať profesionálne spievať, meno jej zmenil manažér Petr Hannig. Ich spolupráca však netrvala večne a po tom, čo mladá umelkyňa odišla spod jeho krídel, sťahovala sa do nového bytu. 

Stretla pri tom sympatického mladíka, ktorý jej ponúkol svoju pomoc s ťažkým kufrom. Podľa týždenníka Můj čas na kafíčko nebolo vtedy Lucii príliš dobre, a tak ponuku prijala. „Bol pekný, milý, čiernovlasý, nemala som dôvod mu neveriť,” povedala k osudnému dňu speváčka. 

No v byte sa sympaťák úplne zmenil. Najprv ju brutálne zbil a potom aj znásilnil. Polícii síce svoj zážitok vyrozprávala, trestné oznámenie ale nakoniec nikdy nepodala. Mladý násilník bol totiž z vplyvnej rodiny...

 

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu