Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Lucie Bílá stratila nervy: Súťažiaceho v Talente poslala do...

Nahnevaná Lucie Bílá. Zobraziť galériu (5)
Nahnevaná Lucie Bílá.

BRATISLAVA – Ostala znechutená! Lucie Bílá (49) je stálou členkou poroty šou Česko Slovensko má Talent už niekoľko rokov a za ten čas videla v projekte všeličo. K súťažiacim sa však snaží byť milá, aj keď práve neoplývajú talentom. No jednému z nich sa ju podarilo vytočiť až tak, že stratila nervy a odišla z poroty. Dokonca sebavedomému „komikovi“ adresovala poriadne nabrúsené slová.

Vytočil ju do nepríčetnosti! Speváčka Lucia Bílá si úlohu porotkyne vychutnáva už piaty rok. Za ten čas videla na pódiu mnohé talenty, ale aj takých súťažiacich, ktorí tam zjavne nemali čo robiť. V dnešnom zostrihu z kastingov sa napríklad pred porotu postaví sebavedomý stand-up komik Petr Neckař.

Sebavedomý Čech pri nakrúcaní znechutil svojím výstupom mnoho divákov, moderátorov, ale predovšetkým českú speváčku a porotkyňu Luciu Bílú. Už v zákulisí sa chválil moderátorom Marcelovi Forgáčovi a Milanovi Juniorovi Zimnýkovalovi, aký je skvelý. Hrdo tvrdil, že v Talente ešte nebol dobrý stand-up komik a že práve on na to má.

Petr sa snažil dvojici votrieť do priazne a ospevoval ich, akí sú krásni ľudia. Hoci sa Junior a Marcel na neho cez zuby usmievali, keď vyšiel na pódium, Junior znechutene zhodnotil: „Ako sa volá tvoja šou? Afekt.“

No samotné vystúpenie bolo ešte horšie. Neckař sa rozhodol rozprávať o nevestinci, čo porotu veľmi nepobavilo. „Bordel je jedno tých miest, kde zviera môže zmeniť desaťkráť pohlavie. Myslím tým pravdaže filcky,“ znela jeho hláška, pri ktorej už Lucie stratila trpezlivosť. 

Speváčka vybuchla a nechutného komedianta poslala kade ľahšie. „Vieš čo, choď do prdele, ty vole. Kto chce, aby odišiel, nech zdvihne ruku,“ zakričala nahnevaná Bílá. No hoci dosť ľudí ruku zdvihlo, porotca Jakub Prachař bol zvedavý na pokračovanie. Lucie sa preto rozhodla, že ona pri tom byť nemusí a odišla preč. Pri odchode zo sály na margo tohto súťažiaceho ešte dodala: „Otvára sa mi kudla vo vrecku, keď ho počujem.“ Jaro Slávik to však tiež nevydržal a trápneho komika vyixkoval za všetkých. Môžete si to pozrieť dnes večer na Jojke.  

Viac o téme: TalentLucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu