Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lucie Bílá ukázala svoju prepychovú vilu: Takéto poklady v nej skrýva!

Lucie Bílá ukázala prepychovú vilu. Zobraziť galériu (25)
Lucie Bílá ukázala prepychovú vilu.

PRAHA/BRATISLAVA –Dopraje si! Spevácka diva Lucie Bílá (49) sa v týchto dňoch spolu s ďalšími osobnosťami nášho šoubiznisu objavuje v druhej sérii jojkárskej šou Sladký život. Dnes večer budú môcť diváci nakuknúť do jej súkromia, keď prostredníctvom obrazoviek speváčka odhalí svoje veľkolepé sídlo. V dome nechýba luxusná kuchyňa či obývačka, v ktorej sa umelkyňa pýši naozaj drahými a skvostnými obrazmi.

Jedna z najlepších speváčok a 18-násobná česká zlatá slávica Lucie Bílá dovolila kamerám nahliadnuť do jej súkromia. V týchto dňoch sa totiž spolu so známymi tvárami slovenského šoubiznisu objavuje v druhej sérii jojkárskej šou Sladký život.

Dnes večer diváci môžu nazrieť do jej prepychovej vily, do ktorej brunetka investovala nemalé peniaze. Dom je priestranný, interiér moderný a zaplnený rôznymi dekoračnými  predmetmi, rodinnými fotografiami, či umeleckými obrazmi. 

„Ja všetko zbieram a milujem obrazy Komárka, ale to neukazuj, a keď, tak s výkričníkom, že tu mám veľmi dobré bezpečnostné zariadenie,“ uviedla Bílá. Plátna od známeho českého maliara Vladimíra Komárka sa totiž predávajú za desaťtisíce eur. Pre speváčku majú ale oveľa väčšiu cenu, keďže sa s umelcom osobne poznala a boli blízkymi priateľmi. 

Speváčka však dovolí pohľad aj do jej chladničky a hrncov, ale aj do spálne. 

Viac o téme: Lucie BíláSladký život
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu